Pils verden

Kategoriarkiv: William

tirsdag, november 26, 2013

Smukke børn..

Jeg synes som de fleste mødre, at mine børn er helt fantastiske og meget smukke.. for det meste da.. og derfor er en stor del af den kunst vi har på væggene også store som små billeder af disse vidundre.

Jeg har en plan om at jeg vil lave en stor billedvæg med store billeder i vores køkken/alrum, hvor der er loft til kip og derfor meget højt til loftet. Jeg har en ide om at det skal være ene sort hvid billeder (-og en stor del af dem ender nok med at blive af børnene) på lærreder i forskellige størrelser. Tænker at jeg nok hellere må bestille billederne lidt af gangen, ellers bliver det nok en dyr affære, så jeg har været inde hos Sumopix.dk og bestille det første billede ud af mange til min væg. Det er en super-nem hjemmeside at finde rundt på, og selve det at lave billedet er så simpelt at alle kan følge med. Priserne er rigtig gode, og for enhver pengepung.

Jeg bestilte det her billede her:

20131126-192701.jpg

Jeg synes billedet er rigtig fint og meget skarpt, når man endda tænker på at det var et jeg kopierede fra min Facebookprofil og satte ind. Det blev sendt samme dag jeg bestilte, og blev leveret dagen efter. Det kan man da kalde hurtig ekspedition.

Nu hænger billedet helt alene i stuen, men jeg skal helt sikkert ind og bestille flere billeder til min væg.. og måske til andre.. måske det var en god julegaveide?

fredag, september 6, 2013

Skoldkopper..

For 3 uger siden startede jeg langt om længe på mit nye job. Det var længe længe ventet og jeg havde søgt vidt og bredt for lige at finde det her job.
Så stor var glæden da jeg mandag morgen, første arbejdsdag og Ole’s 40 års fødselsdag, kunne stå op til en Daniel med skoldkopper!!!
Nå men vi fik det til at hænge sammen, ved hjælp af det halve af min familie, man må jo ikke komme i institution med sådan nogen. William var vi ikke bekymrede for, han havde det jo lige før ferien.

Sidste weekend kunne jeg så starte fredag hvor jeg sad på arbejdet med 40 i feber..haksbetændelse.. Øv! Da William så om lørdagen fik udslet, begyndte det at være lidt anstrengende.. 3 mand til vagtlæge lørdag aften… Ikke noget at bekymre sig om blev der sagt..
Søndag var der lidt mere udslet.. Men mandag!! Lignede William simpelthen et trafikuheld!! Jeg tog på arbejde og Ole blev hjemme.. Da jeg kom hjem lidt over fire var drengen syg, som i MEGET syg, feberen nærmede sig 41.. Afsted til vagtlæge til trods for lægebesøg før på dagen.. Vi blev sendt til Skejby..
På sygehuset var de meget forundrede over hvad drengen fejlede, han havde jo haft skoldkopper.. Efter mange lægers undersøgelser, blodprøvninger og podninger kom konklusionen: William er simpelthen drengen der fik skoldkopper to gange.. Greeeeeat! Vi fik også lige øjenbetændelse og børnesår med hjem i posen.. Yes yes, så fedt!

20130906-222704.jpg

Nu er der gået næsten en uge og han er ved at være på toppen igen

20130906-222953.jpg

Daniel er for længst rask, han gider bare ikke fotograferes.. Til gengæld var Ole ude og få et par sting i fingeren igår..

Jo jo her går det godt.. Send mere panodil..

mandag, april 22, 2013

Her er så stille..

.. Det er fordi jeg er SÅ træt! William har bestemt sig for at han vil prøve den tortur der hedder minimum af søvn på sin mor.. Ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre ved det, vi har snart prøvet alt.. Lige for tiden sover jeg på luftmadras ved siden af hans seng fra ca midnat.. Hvad s…. Sker der for det? Nå men heldigvis er han sød og jeg får
masser af kys i løbet af dagen.. Han elsker sin mor<3

På kreafronten sker der småting, har gjort min Sara Lund færdig (mere om det i et andet indlæg), har syet lidt bits and pieces, bl.a. frugtposer til et par af pigerne i børnehaven, vis mødre jeg er så heldig at gå i strikkeklub med.

20130422-213641.jpg

Men jeg er i live endnu.. Jo jo..
PS. Send mere søvn.

XOXO

mandag, marts 11, 2013

Om søvn og babyer..

Da vi fik Daniel, som jo er vores første barn, havde vi alle mulige meninger om hvordan man nu håndterede sådan en lille sag, og ikke mindst ikke gjorde. Mange af de ting var vi dog efterfølgende nød til at korigere og bøje lidt på, for hvor bliver man dog klogere! En ting var vi dog enige om: han skulle lære at sove om natten, det var meget vigtigt.. og når han var tre måneder skulle han på eget værelse i tremmesengen. Det var bedst og sundest for alle! Til vores store glæde valgte Daniel selv da han var to måneder, at tremmesengen var der han sov bedst, og hele natten igennem tilmed. Vi var stolte af os selv, vi havde en dreng der gik i seng kl.19 og sov til den lyse morgen.. nogen gange meget tidlig morgen, men man kan jo ikke få det hele, vi var sikre på at vi havde gjort noget rigtigt…

Så fik vi William 3 år senere.. knap så kæphøje her anden gang, men lære ham at sove det kunne vi vel… NEJ vi kunne da ej!! William ville i de første mange måneder bare helst sove i arm med sin mor.. da han rykkede ind på værelset ville han helst putte med en sutteflaske, jeg var oppe ca 12 gange hver nat fordi han græd.. han fik dræn det pus, 6 måneder gammel.. hvor var det synd for min lille baby – her er flasken min skat (dumt dumt).. vi kom til en kiroprakter for små 3 uger siden.. han var stiv i nakken.. men mest af alt sagde den søde dame: han skal vænnes af med den flaske, det er derfor i ikke sover!! – BUM!

Så for lidt over en uge siden sendte vi Daniel på weekend tur i sommerhus med bedsteforældrene og så tog vi en kold tyrker med flasken derhjemme. De første 2 nætter sad jeg i køkkenet i 2 timer og skiftevis trøstede og strikkede.. pyhh… så var det en halv time.. Og så i nat sov han til 03.50 fra 18.45 i aftes, han kom ind til mig da han vågnede og fik en flaske.. han skal jo heller ikke sultes staklen.. og sov så til kl.6.00..

Ahhhh… med fare for at sætte det hele over styr, tør jeg godt sige.. HVOR VAR DET FANTASTISK!! nu er vi kun et lille skridt fra at sove igennem.. XXXX

20130309-200358.jpg

onsdag, august 29, 2012

William..

Nu er det snart ved at være en hel måned siden lille William kom til verden.

Jeg har gennem heke graviditeten døjet med svær bækkenløsning, så læger og jordemoder besluttede at sætte fødslen i gang knap 3 uger før termin.

D.31.07.12 kom lille William.

Fantastisk lille fyr.. det er den mest vidunderlige følelse når sådan en lille en kommer til verden, at man bare elsker dem med det samme.. ikke mindst Daniel er meget glad for sin lillebror.. hvor er det dejligt, det havde jeg været lidt bekymret for.

Her er han så, den lille lækre dreng.

NYD DAGEN..

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk