Pils verden

Kategoriarkiv: Vildtgryde

mandag, november 8, 2010

Vildtgryde og lækre muffins..

Lørdag aften skulle vi have gæster, og da jeg havde købt 1,5 kg vildtkød i tern, skulle vi selvfølgelig have vildtgryde. Det smagte fantastisk!! Jeg havde lavet kartoffelmos, kryddersmør og rosmarin-flutes som tilbehør….mmmmmmmmums

Jeg deler opskriften:

Vildtgryde:
ca. 400 g vildtkød i tern
3 gulerødder 250 g champignons
150 g bacon
150 g cocktailpølser
2 dl rosevin
1 dl fond eller bouillon
2 dl madlavningsfløde
1-2 spsk bærgele

De skrællede gulerødder skæres i tern, og svitses sammen med bacon og de rensede champignons, lad det stege under omrøring et par minutter.
Vildtkødet brunes i smør i en gryde og krydres med salt og peber. Hæld bouillon og rosevin ved og tilsæt bacon-grøntsagsblandingen. Tilsæt fløde og lad det småkoge 40-50 min.
Tilsæt cocktailpølser, jævn sovsen og smag det til med bærgele, salt og peber.

Opskriften på rosmarin-flutes kommer ved senere lejlighed.

Velbekomme..

Så blev det tiden til at de tidligere bagte chokolade muffins skulle spises. Jeg lavede en cream cheese frosting med appelsinpasta, muffins´ne smagte rigtig godt, men frostingen var lige en tand for vammel… hvis nogen har en opskrift på frosting der er knap så vammel, send den endelig denne vej…

Hav en fantastisk mandag..

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk