Pils verden

Kategoriarkiv: Strikkerier

onsdag, januar 14, 2015

Fiberfeber..

Den anden dag læste jeg på et andet socialt medie  at Trine fra Meraki at hun ønskede at smitte flest muligt med fiberfeber.. Jeg har vist allerede fanget virusen, jeg strikker og strikker, planlægger nyt strik, drømmer om at lære nyt og ønsker mig flere trøjer, ponchoer, sokker, huer, tørklæder og hvad der ellers kan strikkes. Jeg er ikke så meget til at hækle mere, det går for langsomt, broderer gør jeg lidt i, men aller helst strikker jeg.

Jeg har fornylig færdig gjort flere både små og store ting, det er bandt andet blevet til dette halsrør i lækkert blødt chunky alpaca.

God dag alle

tirsdag, december 9, 2014

Nissehue..

Endnu en hue, dog er det denne gang en nissehue. Mine børn synes det var meget for dårligt at jeg ikke havde en nissehue, så det har jeg nu. Huen er er stærkt inspireret af Wenche/Tusindfryd, dog har jeg selv opfundet maskeantal, pindestørrelse og sådan, men udseendet har dygtige Wenche opfundet.

IMG_1834.JPG

IMG_1833.JPG

onsdag, november 26, 2014

Endnu en hue..

Jeg kan godt lide at strikke huer, hvad mere kan der siges..

IMG_1792.JPG
Endnu en strikket i højlandsuld og alpaca

tirsdag, november 11, 2014

Håndledsvarmere..

Ud over det strikkede cowl jeg viste igår, strikker jeg også håndledsvarmere for tiden, måske den skjulte dagsorden er at begrave sig i garn og strik når vinteren kommer.
Her er er par af de mere simple, men de luner godt.

IMG_1778.JPG

mandag, november 10, 2014

Efterårshumør..

Jeg er ret meget til sol og sommer, så det her triste og grå som efteråret ind i mellem byder på.. Det er bare slet ikke mig! Godt man kan strikke!!
Det her cowl er blandt andet kommet af pindene, så kan jeg da lune mig på det

IMG_1779.JPG

Side 1 af 121234510Sidste »

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk