Pils verden

Kategoriarkiv: Strikkerier

tirsdag, marts 17, 2015

Overspringshandling..

Selv om vinteren (forhåbentlig) er ved at være ovre, har jeg alligevel liiige nået at strikke endnu en hue. Det er så dejligt nemt og ukompliceret at strikke huer, og også en god måde at få brugt nogle rester på.

torsdag, februar 19, 2015

Øv!

Jeg gik og troede at jeg skulle have en ny, vamset, lækker og lun poncho på her sidst på ugen, men sådan skulle det ikke gå..

Først løb jeg tør for garn, så var ponchoen oven i købet også lidt smal og meget fast i det.. på den igen.. jeg strikker på en større pind (til trods for at jeg allerede havde lavet en strikkeprøve), og køber mere garn.. Øv!

lørdag, februar 7, 2015

Ynglingscardigan

Jeg har begået et nyt stykke strik. Opskriften er fra Tusindfryd og garnet er såmænd strømpegarn, men fin er den blevet og jeg tror vi 2 bliver rigtig gode venner.

 

torsdag, januar 29, 2015

Afhængig af huer?

Jeg elsker huer! Elsker at strikke dem, have dem på.. ALLES!! Det er så nemt og afslappende lige at strikke en hue, de kan varieres i det uendelige.. og nu har jeg lavet endnu en.

Den er strikket i alpaca og højlandsuld, med en enkelt tynd sølvtråd som følgetråd. Den er strikket i drejet rib og med en pelskvast på toppen.

onsdag, januar 14, 2015

Fiberfeber..

Den anden dag læste jeg på et andet socialt medie  at Trine fra Meraki at hun ønskede at smitte flest muligt med fiberfeber.. Jeg har vist allerede fanget virusen, jeg strikker og strikker, planlægger nyt strik, drømmer om at lære nyt og ønsker mig flere trøjer, ponchoer, sokker, huer, tørklæder og hvad der ellers kan strikkes. Jeg er ikke så meget til at hækle mere, det går for langsomt, broderer gør jeg lidt i, men aller helst strikker jeg.

Jeg har fornylig færdig gjort flere både små og store ting, det er bandt andet blevet til dette halsrør i lækkert blødt chunky alpaca.

God dag alle

Side 1 af 121234510Sidste »

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk