Pils verden

Kategoriarkiv: Strikkerier

onsdag, august 5, 2015

Afmæli..

Jeg har hen over sommeren strikket på en Afmæli til mig selv. Den er nu, i min sommerferie, endelig blevet færdig. Jeg har stirkket trøjen, hæklet klippekanter, klippet op til cardigan og strikket kanter til knapper. Cardiganen er strikket i 2 tråde højlandsuld og jeg synes selv at den er blevet ret fin.

onsdag, juni 24, 2015

Afmæli

Jeg er, som så mange andre før mig, ved at strikke en Afmæli. Jeg strikker rundt og vil til sidst klippe den op og strikke kanter på til en cardigan.

Den strikkes i 2 tråde Højlandsuld og synes allerede at den ser meget lovende ud.

 

Jeg måtte trævle hele det ene ærme op den anden aften, fordi jeg havde glemt at skifte pinde efter ribben, så det går ikke så hurtigt som jeg kunne tænke mig.. øv! Jeg lyn-strikekr et nyt ærme så jeg kan komme igang med det mere spændende bærestykke.

torsdag, april 23, 2015

Sarah flytter hjemmefra..

Er altså stadig ret lun på Sarah Lund..

 

Denne fine trøje er dog ikke til mig, men til en anden fantastisk dygtig kunsthåndværker som jeg laver skønne byttehandler med, denne gang har jeg modtaget nedenstående, er allerede rigtig glad for begge dele og de er røget ind på favoritlisten.

Tusind tak søde Kristine..

tirsdag, marts 17, 2015

Overspringshandling..

Selv om vinteren (forhåbentlig) er ved at være ovre, har jeg alligevel liiige nået at strikke endnu en hue. Det er så dejligt nemt og ukompliceret at strikke huer, og også en god måde at få brugt nogle rester på.

torsdag, februar 19, 2015

Øv!

Jeg gik og troede at jeg skulle have en ny, vamset, lækker og lun poncho på her sidst på ugen, men sådan skulle det ikke gå..

Først løb jeg tør for garn, så var ponchoen oven i købet også lidt smal og meget fast i det.. på den igen.. jeg strikker på en større pind (til trods for at jeg allerede havde lavet en strikkeprøve), og køber mere garn.. Øv!

Side 1 af 131234510Sidste »

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk