Pils verden

Kategoriarkiv: Sponserede indlæg

torsdag, november 20, 2014

Hvad du ønsker skal du få..

Vi nærmer os som sagt den travle, hyggelige, søde og dejlige julemåned. Der skal købes gaver til dem man har nær og kær. Det er i høj grad også børnenes højtid, og selvfølgelig skal de have gaver, og helst noget de ønsker sig og bliver glade for, men også gerne noget i en god kvalitet.

Jeg har været inde på Børnenes kartel, de har et stort udvalg af forskelligt kvalitets legetøj og især de kreative ting lokker mig. jeg har to meget kreative drenge der elsker at udfolde sig, så måske er det den vej gaverne skal være rettet i år. Har fundet et lille udpluk af ting der med garanti ville gøre mine drenge glade (og deres mor for den sags skyld).

Hvis man ikke er til det kreative, findes der også et væld af legesager i en masse andre kategorier, lige fra dukker til biler, værktøj og køkkenlegetøj, kig forbi og tjek det ud her, se selv om der er noget der frister. Leveringen er på 1-3 dage, så man kan stadig nå det hvis man skal nå at købe et par kalendergaver.

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, ord og meninger er mine egne.

tirsdag, november 18, 2014

Rent og enkelt..

Når jeg skal erhverve mig nyt boligerteriør kan jeg til tider godt lide at det er ret stilrent og enkelt, hvis det sættes sammen med nogen enkelte lækre møbler og hvad man nu ellers har til at fylde op i hjemmet, synes jeg effekten er rigtig god.

På badeværelset må det gerne være disse enkle dele der udgør helhedsbilledet, der skal efter min mening helst ikke være alt for mange forstyrrende elementer. Jeg har været inde på hjemmesiden hos X-akt, der har jeg fundet netop det jeg ledte efter. Se nu bare her:

Det ville se rigtig fint ud hjemme hos os. X-akt har de fleste af de gode kvalitetsmærker jeg kan komme i tanke om, så det skulle meget nemt væer muligt at finde et par af mine julegaver eller fødselsdagsgaver på siden også. At de på siden så har fri fragt for køb af tilbehør over 499,- og for møbler ved køb over 4000,-, er jo bestemt ikke et minus. Leveringenstiden er også god og hurtig, som lovet 1-3 hverdage. Så hvis du står og mangler nyt til boligen, er siden helt bestemt et besøg værd.

Det skal for en god ordens skyld lige siges at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog helt mine egne.

torsdag, november 13, 2014

Magasiner..

Da jeg var barn hed magasinerne dameblade, og min mor var storforbruger af dem, måske er det derfor at jeg idag har en vis svaghed og kærlighed for disse magasiner, elsker at smide benene op i sofaen og tygge mig igennem et af slagsen.

Der er sket meget med damebladene siden jeg var barn, de er selvfølgelig fulgt med tiden. Idag har ethvert magasin med respekt for sig selv, en hjemmeside. Dette gælder også for alt for damerne. På denne hjemmeside kan man finde alt mellem himmel og jord.. næsten.. man kan f.eks. finde opskrifter på sundt og lækkert mad, jeg har en svaghed for Chili con carne, og den her ser da rigtig lækker ud.

Man kan selvfølgelig også finde inspiration til mode, skønhed, kultur, rejser og så videre. man kan vel kalde det en slags online margasin, eller appatitvækker for bladet måske. Kig selv ind forbi og bliv inspireret.

Der findes, for tiden, også en fane på hjemmesiden der hedder jul, og jeg er jo stor juleelsker, så den fane skal da helt klart nærstuderes på et tidspunkt hvor jeg har rigtig god tid og fred og ro.

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

torsdag, september 25, 2014

Forandring fryder..

Måske er det forandringen i vejr og årstid der gør at jeg har lyst til at flytte om og lave om derhjemme, eller måske er det bare sådan et gen kvinder har, jeg ved det ikke helt. Men det trækker i mig for at ændre bare en lille smule på indretningen, og lave lidt om på det hele.

Jeg har kigget lidt på tapeter hos Beckmann, synes det kunne være rigtig fint at tapetsere bare en enkelt væg elle måske bare et felt på væggen, med noget lidt specielt tapet.
Se bare det her tapet, det er da fint.


Man kunne også male et felt på væggen f.eks. koksgrå, det kunne også være rigtig fint, find også  vægmalling fra Beckmann på deres hjemmeside. Når jeg nu var i gang kunne jeg også lige give vores gulve en gang pleje, det ville de vist ikke tage skade af. Man kan også finde andre nyttige ting, som man kan få behov for hvis man skal til at sætte i stand eller lave om derhjemme, malerværktøj, afdækning og rengøring kan i hvert tilfælde være rigtig gode ting at have ved hånden er min erfaring.

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

 

onsdag, september 24, 2014

I bløde dun og fjer..

Når man som jeg er en frosenpind, hvad er så mere nærliggende end at drømme om store dundyner, puder og lækre tæpper? Jeg har været inde hos Dynefabrikken.dk, og har udset mig et væld af lækre sager. Jeg ønsker mig blandt andet en ny dyne, en stor og lækker, lun en af slagsen. Med dynen måtte meget gerne komme en stor og lidt tyk pude, sådan kan jeg bedst lide dem. Og som prikken over i ´et, et stort og lækkert sengetæppe, ikke kun til at pynte på sengen, men som måske også kunne bruges til at tage me dind i sofaen. Som en lille ekstra ting, ønsker jeg mig også et par af de der dynefusser, de er da for lækre til de kolde fødder.

Se ønskesedlen her:

Prøv at klikke ind forbi og se om der ikke skulle være noget til din ønskeseddel, der findes også sengetøj og nattøj hvis det er det man længes efter. Jeg er i hvert tilfælde helt sikker på at flere af disse ting kommer på min ønskeseddel til jul og min fødselsdag.

For en god ordens skyld skal det lige siges at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

Side 1 af 121234510Sidste »

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk