Pils verden

Kategoriarkiv: Sponserede indlæg

fredag, februar 20, 2015

Fred og ro!

Med 2 drenge i huset er der unægtelig meget larm, som i rigtig meget larm! De larmer når de leger helt almindelige drengelege, men jo større de bliver, jo mere begynder de også at ty til elektronikken, de spiller på PlayStation og lignede maskiner.. Det støjer!! De hører musik og ser film på tv og IPad.. Jeg har brug for lidt ro i mit hoved, så nu skal der invisteres i hovedtelefoner til de 2. Jeg har været inde og tjekke udvalget ud hos Expert og har fundet det jeg skal bruge, hvis du også står og mangler fred og ro er et godt råd, gør som mig: Køb dit headset her

Jeg har udset mig mig headsetet her under, det kan både bruges til spil, musik og film, så har jeg det hele i en pakke, det er da en kæmpe fordel. Måske skal jeg endda have en til mig selv også.

(null)

Kig selv ind forbi og se om der skulle være noget der falder i din smag..

Det skal for en god orden skyld nævnes at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

torsdag, februar 19, 2015

Here comes the sun..

Jeg længes så meget efter sol, sommer og varme. Jeg trænger helt ind til knoglerne kan jeg mærke. Derfor er jeg allerede nu begyndt at gøre mig klar, den skulle jo nødig komme bag på en.. altså solen. Jeg kigger på solbriller, de er nemlig fast inventar på mit hoved så snart solen titter den mindste smule frem, eller får jeg ganske enkelt voldsomt hovedpine. Når de nu skal bruges så meget de solbriller, gør det jo ikke noget at de er lidt smarte og også gerne af en god kvalitet. Jeg har kigget på briller fra Profiloptik, og jeg faldt over flere der godt kunne komme ind i mine overvejelser over hvilke solbriller der skal invisteres i i år.

Se mine favoritter her:

De er da for fede!

Der er måske lidt 80´er rock chick over mig hvis man ser på mit valg af solbriller, det passer måske nok også meget godt hvis man ser på min øvrige smag.

Kig selv ind forbi og se om der skal nye solbriller til i år.. jeg tror vist nok der skal hjemme hos mig!

Det skal for en god ordens skyld nævnes at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog helt mine egne.

fredag, januar 30, 2015

Forår i sigte?

Dagene bliver til stadighed længere og længere, de er allerede nu tiltaget med 1,5 time, så nu er det stadig lyst lidt tid når jeg kommer hjem fra arbejde. Det er ikke helt blevet forår endnu desværre, men butikernes forårskollektion er alligevel allerede ved at være på hylderne. Det er derfor ved at være tid til at begynde at kigge efter forårstøj og -sko til mine to drenge. Hjemme hos os bruger de helst kondisko, hvis det stod til dem havde de dem såmænd også på om vinteren. Jeg har fundet et udvalg af lækre kondisko, hjemmesko og gymnastiksko fra Small fashion. De har selvfølgelig også mange andre fine sager. Se lige de fine sko jeg er faldet for her:

De ville helt sikkert falde i god jord hos mine meget modebevidste drenge. Det kunne være at jeg for en gang skyld skulle prøve at være tidligt ude, så jeg ikke bliver taget på sengen, hvis foråret lige pludselig, men meget velkomment, skulle banke på. Kig selv med på deres hjemmeside, og se om der skulle væer noget der frister dig.

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne

mandag, december 22, 2014

Lys over land..

Den ene lampe i vores køkken og en på Daniel’s værelse er gået i stykker, så jeg har været på udkig efter nye lamper. Jeg ved ikke helt hvad vi skal have, jeg synes det er svært at finde noget jeg kan lide, og som samtidig passer der hvor de skal hænge.
Hos luksuslamper.dk har jeg dog fundet nogle stykker jeg kan lide, de har et rigtig stort udvalg, så der er også noget at vælge i mellem, nogle af dem jeg er faldet for ligger i den lidt dyre ende, så nu må vi se om det bliver dem eller jeg vælger nogen lidt billigere.
Men de er da fine, synes i ikke?

Der er rigtig mange fine lamper at vælge i mellem, så mon ikke at jeg her skulle kunne finde nogen der passer hjemme hos os, og som jeg og resten af familien kan lide. Prøv selv at kigge forbi, hvis man mangler lamper er der helt sikkert noget der kan friste.

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

IMG_1856.JPG

IMG_1855-1.JPG

søndag, december 21, 2014

Flere tasker..

Jeg kan aldrig få for mange tasker, det er bare sådan det er.. BUM.. Jeg ser aller helst at de er i skind, og helst lidt til den store side. Jeg har været på udkig efter en rejsetaske, et par handsker og en toilettaske til mig selv, og jeg har fundet det hele det samme sted, hvor heldigt er det lige? Lige her havde de lige det jeg var på udkig efter, se med her:

IMG_1851-0.JPG

IMG_1852-0.JPG
Men de har nu også mange andre lækre ting, som jeg nemt kunne blive fristet af, kig selv forbi.

Side 1 af 141234510Sidste »

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk