Pils verden

Kategoriarkiv: Sponserede indlæg

torsdag, marts 20, 2014

Iiiiiiindianer..

Om lidt fylder Daniel 5 år, og i år er det lige pludselig en lidt større begivenhed, han skal nemlig for første gang holde fødselsdag for nogen af hans venner.. ikke kun familie.. neeeej hans helt egne venner! Han har længe snakket om hvad de skulle lave på denne store dag, han startede i noget piratfest (det gjorde en af de andre drenge), men er nu endt ud i en indianerfest. Med den store fantasi han har og med hans store kreativitet, er der nu lagt en ret udførlig plan for dagen.. der godt nok først er om 3 måneder, men det kræver vist også lidt forberedelse. Drengen har planer om bålmåd, teepee, bueskydning og jeg ved ikke hvad.

Hos Gag.dk kan jeg få udklædning og tilbehør i alle afskygninger til børn og voksne, så her er det muligt for at anskaffe noget af udstyret og udklædningen til Daniels fest.

Der er blandt andet også lidt til moderen, som jo helt klart også skal klædes ud!

Så hvis du skal holde temafest, eller er inviteret til en eller anden form for udklædningsfest, er det her et godt sted at kigge forbi.

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, meninger og ord er dog mine egne.

onsdag, marts 19, 2014

Modedyr..

Der bor 2 små meget bestemte herrer hjemme hos os, de har deres egen mening om tingene, det er helt sikkert. Især den største, Daniel på knap 5 år, går op i hvilket tøj han har på, det er bestemt ikke ligegyldigt! Og drengene vokser jo som ukrudt, der må være noget i vandet der hvor vi bor.

Der skal jævligt købes nyt tøj til de 2, og det kan godt være rigtig svært når den ene nu er et lille modedyr. Nu har jeg fundet et sted hvor man kan købe alt det smarte tøj i børnestørrelser, det er simpelthen et hit!

Hos Smallfashion har de lækkert børnetøj og sko til begge mine drenge, men særligt Daniel kan få sine modeønsker opfyldt.

Jeg har været inde og kigge, og faldt især over disse 2 ting:

 

Skoene fra Nike er jeg helt pjattet med, ønsker mig faktisk også et par til mig selv.. og Diesel t-shirten er jeg sikker på at Daniel ville synes er død smart! Så også op til flere par lækre jeans, som ville falde i god smag hos herren.

Det er helt sikkert ulejligheden værd at smutte ind forbi og tjekke deres udvalg ud, hvis man er på udkig efter smart børnetøj.

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, meninger og ord er dog helt mine egne.

tirsdag, marts 11, 2014

Forårs klæder..

Vejret har i den grad taget en drejning mod det bedre i de sidste dage, det er slet ikke til at komme uden om at foråret er lige om hjørnet.. eller måske er det her allerede, tør næsten ikke håbe på det..

Når det hele er så lyst, lunt og dejligt med et lille forsigtigt snert af lysegrønt, kan jeg ikke lade være med at drømme om mere.. mere sol, mere varme, mere forår.. og med drømmene kommer ønsker om fornyelse af forårgarderoben.. for vi skal da ud og nyde det, og have sol på armene..

Hos Magasin kan jeg få det hele, også til børn og mand, hus og hjem.. idag er det bare mig selv jeg surfer forårsdrømme til..

Prøv at se her under.. jeg kunne tænke mig at komme ud i solen i noget i den stil..

 Prøv selv at kigge ind om der ikke skulle være noget der kunne opfylde dine forårsdrømme.. Jeg har fundet en del ting til min forårsønskeseddel.. måske det allerede kunne forsvares at begynde at tænke i sommergarderoben? Den er forhåbentlig også lige om hjørnet..

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, meninger og tanker dog mine egne.

mandag, februar 24, 2014

Beautyakademiet..

Hvilken kvinde vil ikke gerne se godt ud, og tage sig ud fra sin bedste side? Jeg vil i hvert tilfælde, og nu er William ved at være så stor at der også.. for det meste.. er overskud til at tænke lidt over det.

For at starte et sted der er relativt nemt at gå til og pynte lidt på, har jeg kigget lidt i make up beholdningen.. den så ærlig talt lidt slunken ud og kunne trænge til en opdatering, så til at begynde med har jeg modtaget 2 mineral øjenskygger fra Beautyakademiet med farverne Stickey Toffee og Moonlight, begge fra Lily lolo. Øjenskyggerne er helt vild lækre og nemme at påføre oge farverne er lige som jeg ønskede dem, og som de ser ud på billederne. Mere kan man vel ikke rigtig ønske sig?

20140224-131035.jpg

På hjemmesiden findes der selvfølgelig maaser af andre ting i skønhedens tegn, det er ikke kun make up, men også hudpleje osv.. Gå selv ind og se om der ikke skulle dukke et par ting op, jeg har i hvert tilfælde op til flere favoritter på min ønskeseddel..

For en god ordens skyld skal det lige siges at indlægget er sponseret, meninger og billeder er dog helt mine egne.

mandag, februar 17, 2014

Fit for fight..

Som så mange andre i den her tid, forsøger jeg at ændre livsstil og kostvaner. Dette medfører også oftest at man skal forsøge at ændre sine motionsvaner.
Når man skal motivere sig selv til at komme i gang, gør det ikke noget at man har noget lækkert træningstøj at gøre det i.
Jeg har været lidt skeptisk fordi jeg ikke havde lyst til at ligne en OL deltager når jeg trasker rundt i lokalområdet, men jeg er blevet positivt overrasket. Jeg har været inde i Stadiums fysiske butik og tjekke udvalget ud, og man kan faktisk få rigtig meget fint, til enhver kropsform vel at mærke.

Prøv for eksempel at se et par af mine favoritter her under:

20140217-084831.jpg
Synes Stadium’s stil er rigtig fed, man har muligheden for at blive smart til sin træning uden det bliver for meget.
Det er derfor også rigtig svært at vælge hvad det lige er jeg skal investere i, da udvalget er rigtig stort og bredt og priserne er yderst favorable. Jeg synes selv i skal gå ind og tjekke det ud i deres butikker eller på deres hjemmeside.

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, meninger er helt mine egne.

Side 1 af 812345Sidste »

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnen Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy..

Mailadresse

fristed@live.dk