Pils verden

Kategoriarkiv: Sponserede indlæg

søndag, oktober 25, 2015

Tandlægepriser..

I Danmark er det rigtig dyrt at gå til tandlæge, men der er også stor forskel på hvilken tandlæge man vælger. Selv om behandlingerne er nøjagtig de samme fra tandlæge til tandlæge, kan priserne svinge med mange hundrede kroner. Det samme gælder for kvaliteten af behandlingerne, det er altså ikke alle tandlæger der er lige gode, så man skal se sig godt for. Jeg stod for nylig og skulle skifte tandlæge, da jeg var utilfreds med den jeg havde, jeg googlede rundt og det er en jungle af tandlæger der kan være meget svær at overskue, og ikke mindst gennemskue.

Hos de5smil.dk er det en god oplevelse at gå til tandlæge, den gode oplevelse gør at du passer godt på dine tænder. Hos de5smil.dk mener de at det handler om god rådgivning og høj faglig ekpertise, ved akute behov de bestræber sig altid på at hjælpe inden for samme dag du ringer. Tandlægecenteret er specialister i kirugi, pardentose, æstestik og tandregulering, så de burde kunne klare et hvert behov eller problem der opstår med dine tænder. Deres priser er også yderst fornuftige, så alt i alt et rigtig godt valg af tandlæge hvis man står og skal have fat i sådan en.

 

søndag, oktober 25, 2015

Frokostordning..

På rigtig mange af de danske arbejdspladser har man kantiner hvor maden bestemt ikke er at skrive hjem om. Maden er kedelig og ensformig, smager slet ikke godt, det er ikke sundt og nærende og kvaliteten er helt i bund, det er ganske enkelt junk efter min mening. Hvis man skal udføre et ordentligt og krævende arbejde, er det dog meget meget vigtigt at man får noget ordentligt at spise og ernæringen er i orden. Det er der dog råd for nu til dags, hos Frokostplus.dk har man mulighed for at betille frokostordning til sig selv og sine kollegaer, dog minimum 10 kuverter og desuden skal ma befinde sig på et af de postnumre der står på siden. Der er flere forskellige menuer og sammensætninger man kan vælge i mellem, og de ser alle alle sammen meget lækre og appetitvækkende ud. Frokosten skulle gerne være et af højdepunkterne på dagen, her er maden sund og skulle efter sigende være velsmagende og varieret, så der kan blive tanket op på energi til efter frokost.

Hvis du har lyst til at læse mere om ordningen og firmaets muligheder, skulle du prøve at se her, måske er det noget for dig og dine kollegaer?

 

 

onsdag, september 30, 2015

Udeleg..

Hjemme hos os elsker vi at være ude i det fri, både voksne og børn nyder udeliv og ikke mindst udeleg. Vi har en mindre legeplads og en fyldig vognpark i haven, og nu ønsker mine børn sig en sansegynge, det er efter min mening også et fantastisk redskab og legetøj til børn, da den både er til sjov, men også udvikler deres motoriske udvikling. Den kan bruges af alle aldre, så begge mine børn kan få gavn af den, man kan blot regulere højden på snoren. Der ud over kan den hænges op alle steder, så man kan også bruge den inde i stuen eller på værelset.

Hos sansegynge.dk kan man købe den originale sansegynge, og faktisk kan man også tilkøbe en pude der passer perfekt i størrelsen og fungerer som en madras at ligge på, så komforten er i top. Jeg tror jeg vil hænge vores sansegynge i et træ i haven, for man kan sagtens lege ude selv om det er vinter.. hvis man gynger udenfor får barnet frisk luft og vind i håret, det er da det bedste i verden. Sansegyngen ville være dn perfekte julegave hjemme hos os, hvis vi da kan vente så længe.

mandag, august 31, 2015

En lille pige i flade sko..

Jo ældre jeg er blevet, jo mere vanskelig og sippet er jeg blevet med mine sko, ja man kan måske nok gå så langt som til at sige at jeg er møg besværlig. Skoene skal ikke bare være pæne og smarte, de skal også være behagelige at gå i, af en god kvalitet og hvis jeg så også kan få dem til en fornuftig pris er det da heller ikke af vejen.

Hos ottoline-sko.dk har de et mærke der hedder FitFlop, de skulle efter sigende fantastiske. Det er en hybrid sko med en patenteret midtersål. Ikke nok med at komforten er i top, så bliver benene også tonet og trimmet, mens du går. De skulle være yderst behagelige at gå i , da de stød ledene udsættes for, reduceres med op til 17%.

Jeg har fundet et udgaver af skoene herunder, dem ville jeg gerne have hjem på min skohylde.På hjemmesiden findes selvfølgelig også en masse andre mærker, samt pleje og tilbehør til sko, så der skulle være lidt for enhver, de ud over er der fri fragt uanset ordrens størrelse, det er bestemt noget jeg synes om, se med her om der også findes noget der falder i din smag.

tirsdag, august 25, 2015

Ynglingsting..

Jeg eeeelsker ure, sådan som i virkelig rigtig meget! Synes aldrig helt at man kan få for mange, altså man skal jo have nogen der passer til alt det forskellige tøj man har, og om man går efter en fin, cassual eller sporty stil. Jeg ønsker mig blandt andet et Pulsar ur til min lille samling af ure, og har fundet op til flere rigtig fine udgaver hos Aveny.dk, prøv bare at se et par af mine favoritter her:

Er de ikke bare super fine? Jeg kan rigtig godt lide de lidt mere rå ure, men hvor de stadig er lidt feminine i udtrykket, det synes jeg disse to rammer rigtig fint.

Aveny er i det hele taget en rigtig fin hjemmeside, de har rigtig mange fine ting, både smykker og ure. Der ud over har Aveny faktisk også briller, så man kan næsten sige at de har samlet det hele under et tag. Jeg har fundet flere ting som jeg tror skal på min ønskeseddel til jul og fødselsdag. De har gratis fragt og 1-3 dages levering, det er bestemt noget jeg synes om. Prøv selv at kigge ind forbi hjemmesiden, og se om der ikke også er noget der falder i din smag.

Side 1 af 191234510Sidste »

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk