Pils verden

Kategoriarkiv: Sponserede indlæg

torsdag, september 25, 2014

Forandring fryder..

Måske er det forandringen i vejr og årstid der gør at jeg har lyst til at flytte om og lave om derhjemme, eller måske er det bare sådan et gen kvinder har, jeg ved det ikke helt. Men det trækker i mig for at ændre bare en lille smule på indretningen, og lave lidt om på det hele.

Jeg har kigget lidt på tapeter hos Beckmann, synes det kunne være rigtig fint at tapetsere bare en enkelt væg elle måske bare et felt på væggen, med noget lidt specielt tapet.
Se bare det her tapet, det er da fint.


Man kunne også male et felt på væggen f.eks. koksgrå, det kunne også være rigtig fint, find også  vægmalling fra Beckmann på deres hjemmeside. Når jeg nu var i gang kunne jeg også lige give vores gulve en gang pleje, det ville de vist ikke tage skade af. Man kan også finde andre nyttige ting, som man kan få behov for hvis man skal til at sætte i stand eller lave om derhjemme, malerværktøj, afdækning og rengøring kan i hvert tilfælde være rigtig gode ting at have ved hånden er min erfaring.

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

 

onsdag, september 24, 2014

I bløde dun og fjer..

Når man som jeg er en frosenpind, hvad er så mere nærliggende end at drømme om store dundyner, puder og lækre tæpper? Jeg har været inde hos Dynefabrikken.dk, og har udset mig et væld af lækre sager. Jeg ønsker mig blandt andet en ny dyne, en stor og lækker, lun en af slagsen. Med dynen måtte meget gerne komme en stor og lidt tyk pude, sådan kan jeg bedst lide dem. Og som prikken over i ´et, et stort og lækkert sengetæppe, ikke kun til at pynte på sengen, men som måske også kunne bruges til at tage me dind i sofaen. Som en lille ekstra ting, ønsker jeg mig også et par af de der dynefusser, de er da for lækre til de kolde fødder.

Se ønskesedlen her:

Prøv at klikke ind forbi og se om der ikke skulle være noget til din ønskeseddel, der findes også sengetøj og nattøj hvis det er det man længes efter. Jeg er i hvert tilfælde helt sikker på at flere af disse ting kommer på min ønskeseddel til jul og min fødselsdag.

For en god ordens skyld skal det lige siges at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

mandag, september 22, 2014

Jeg er en frossenpind..

Efteråret trækker i mig, det vil have mig ned under dynen eller tæppet.. Jeg vil have strik, store tørklæder, oversize kjoler med leggings og sneakers. Jeg vil pakke mig ind i lag på lag. Jeg FRYSER!

Jeg har været på udkig efter lækre, lune lag hos Chopin.dk, her har de en lille hjælp til mit efterårs problem. Her kan jeg nemlig finde lækre lune sager, se bare med her:

Så skal jeg bare finde en stor og lun strikket sag at kaste over skuldrene, hvilket også var til at finde på siden, så har jeg da det helt perfekte efterårs og vinter outfit efter min mening. Der var flere fine ting jeg faldt over på siden, blandt andet fandt jeg flere kjoler jeg lige skal have set lidt nærmere på, tror at jeg er nød til at eje et par stykker af dem.. jeg skulle jo nødig gå og fryse. Kig ind forbi og se om der er noget der frister, der er fri fragt på køb over 300 dkr, det kan man jo hurtigt komme op på, rent win-win.

Det skal for en god ordens skyld lige siges at indllægget er sponseret, ord og meninger er dog uden tvivl mine egne.

fredag, september 19, 2014

Idag vil jeg være..

Hvor det hjemme hos os er William der er helt tosset med køretøjer, er det til gengæld Daniel det er helt tosset med at klæde sig ud. Stort set hver eneste dag forestiller han en ny figur, og leger i fantasifulde eventyrverdener. Vi har rigtig meget udklædningstøj, men man kan aldrig helt få for meget vel? William er også begyndt at interessere sig for udklædningen, og jeg synes at det er rigtig sundt at bruge sin fantasi til nye lege. Daniel klipper selv klovnehatte og kunstfærdige masker, men ellers kan vi gå ind på temashop.dk og finde et væld af nye kostumer.

Halloween ligger lige for døren, så det er jo oplagt at få udvidet kostumegarderoben lidt. Her er nogen gode bud på hvad der ville bringe lykke hjemme hos os:

Man kan også finde kostumer til voksne og andre barnlige sjæle, hvis man lige står og mangler udklædningen til temafesten eller måske en sjov polterabend. Der er mange rigtige gode og sjove, og jeg skal helt sikkert forbi næste gang muligheden for at klæde sig ud byder sig. Kig selv forbi her.

 

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

torsdag, september 18, 2014

Traktor..

Man ved at man har drenge, når det mest brugte ord er traktor. Både Daniel og i særdeleshed William, har været helt tossede med traktorer og køretøjer i det hele taget. William er midt i det nu, hvor Daniel er ved at vokse lidt fra det. Det eneste den lille dreng snakker om er traktorer, motorcykler, ambulancer og så videre. Derfor er det naturligvis også det legetøj som drengen sukker efter. Hos Legbilligt.dk har de et stort udvalg i lige netop dette legetøj, og så meget andet selvfølgelig, så jeg har været ved at finde lidt til ønskesedlen.

Er sikker på at maskin-glade William ville blive lykkelig hvis disse kom ind af døren til ham. Det er oplagte gaveideer til børn i flere aldre og ligger op til mange timers leg.
Størrelsen på de forskellige modeller gør, at de er nemme at medbringe og er derfor oplagte at tage med på ferie eller på besøg hos venner og familie. Se det store udvalg af Siku legetøj her hos Legbilligt.dk og find de modeller, som mangler til jeres samling. Jeg tror jeg skal have bestilt lidt til mine drenge inden vores næste ferie.

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

Side 1 af 121234510Sidste »

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk