Pils verden

Kategoriarkiv: Sponserede indlæg

mandag, februar 29, 2016

Klar parat campingstart..

I forbindelse med før nævnte opstart af campingsæson, er der igen blevet erhvervet nyanskaffelser og nødvendigheder. Sidste år fandt jeg ud af at det var nødvendigt med noget til opbevaring af vasketøj, elleres kom der hurtigt til at ligge vasketøj over det hele, og pladsen er jo trods alt lidt begrænset når man opholder sig i telt og campingvogn. Jeg har igen handlet hos Regovs.dk, her fandt jeg en fin vasketøjskurv, der oven i købet er nem at tage med hjem når weekend eller ferie er slut.

Jeg valgte også, efter sidste års mildt sagt meget våde påske, at bestille regnslag til mig selv, det er nemt lige at tage over sig, hvis man skal ud i en fart, men ikke gider at blive drivende våd. Jeg fandt det her, det er da samtidig lidt fint.

Der ud over bestilte jeg faktisk også noget, som slet ikke har noget med camping at gøre. Jeg fandt ud af at deres bælter blev bestilt efter lige præcis dine egne mål, det måtte jeg simpelthen have. Jeg synes ofte at det kan være rigtig svært at finde et bælte der sidder ordentligt, og som passer dine mål, men her får du lige nøjagtig det. Og det skal siges, nu har jeg også modtaget bæltet, det er det bedste jeg nogensinde har haft, det kan klart anbefales at købe sådan et.

Indlægget er sponseret

fredag, januar 29, 2016

Udlængsel..

Udlængslen river i mig, jeg synes at hele min krop skriger efter at komme ud, ud at opleve noget, ud i verden, ud i naturen, bare ud!

Sammen med foråret kommer også campingsæconen, vi er helt nye og grønne campister, vi havde vores første sæcon sidste år med en ældre brugt campingvogn. Inden vi fik set os om var sæconen ved at løbe ud, og vi bestemte os for at der her campingliv var bestemt noget for os. Vi solgte vognen og købte en nyere og større vogn. Glæder, glæder, glæder mig til at at åbne den nye sprøde sæcon med dette vidunder af en vogn, det må da snart blive marts.

Hen over vinteren, har vi også opgraderet udstyr og tilbehør til vores campingliv en hel del, jeg har blandt andet købt og bestilt denne kurv fra Reisenthel, som jeg tænkte kunne være rigtig praktisk når vi skulle frem og tilbage mellem vogn og hjem, der skal jo alligevel medbringes en del, særligt med mindre børn som vores er.

Jeg har faktisk også en folde ud toilettaske i samme mærke, som jeg er rigtig glad for. Den er utrolig praktisk at have med, både på camping, men også på mit job, hvor der ind imellem er rejseaktivitet. Jeg kunne rigtig godt bruge en ordentlig kuffert dog, så det må være det næste på min ønskeseddel, har blandt andet set på denne, som jeg synes er lidt smart, ekstra smart er det at man selv kan designe den og bestemme hvilket billede der er på.

Når jeg alligevel er i gang med ønskesedler, så kunne jeg også godt tænke mig en lækker, blød uldplaid, som den her

Jeg er en kæmpe frossenpind, og tænker at sådan en lækker plaid er måske lidt smartere at have til at ligge i sofaen, end at jeg hver aften slæber min store dyne derind. Plaiden ville også være rigtig fin at have med i campingvognen, hvor det til tider kan være lidt køligt i ydersæconerne. Alle varerne i indlægget er fundet hos Regovs.dk, kig endelig ind forbi, de har et bredt udvalg af rigtig mange fine ting.

Indlægget er sponseret

søndag, oktober 25, 2015

Tandlægepriser..

I Danmark er det rigtig dyrt at gå til tandlæge, men der er også stor forskel på hvilken tandlæge man vælger. Selv om behandlingerne er nøjagtig de samme fra tandlæge til tandlæge, kan priserne svinge med mange hundrede kroner. Det samme gælder for kvaliteten af behandlingerne, det er altså ikke alle tandlæger der er lige gode, så man skal se sig godt for. Jeg stod for nylig og skulle skifte tandlæge, da jeg var utilfreds med den jeg havde, jeg googlede rundt og det er en jungle af tandlæger der kan være meget svær at overskue, og ikke mindst gennemskue.

Hos de5smil.dk er det en god oplevelse at gå til tandlæge, den gode oplevelse gør at du passer godt på dine tænder. Hos de5smil.dk mener de at det handler om god rådgivning og høj faglig ekpertise, ved akute behov de bestræber sig altid på at hjælpe inden for samme dag du ringer. Tandlægecenteret er specialister i kirugi, pardentose, æstestik og tandregulering, så de burde kunne klare et hvert behov eller problem der opstår med dine tænder. Deres priser er også yderst fornuftige, så alt i alt et rigtig godt valg af tandlæge hvis man står og skal have fat i sådan en.

 

søndag, oktober 25, 2015

Frokostordning..

På rigtig mange af de danske arbejdspladser har man kantiner hvor maden bestemt ikke er at skrive hjem om. Maden er kedelig og ensformig, smager slet ikke godt, det er ikke sundt og nærende og kvaliteten er helt i bund, det er ganske enkelt junk efter min mening. Hvis man skal udføre et ordentligt og krævende arbejde, er det dog meget meget vigtigt at man får noget ordentligt at spise og ernæringen er i orden. Det er der dog råd for nu til dags, hos Frokostplus.dk har man mulighed for at betille frokostordning til sig selv og sine kollegaer, dog minimum 10 kuverter og desuden skal ma befinde sig på et af de postnumre der står på siden. Der er flere forskellige menuer og sammensætninger man kan vælge i mellem, og de ser alle alle sammen meget lækre og appetitvækkende ud. Frokosten skulle gerne være et af højdepunkterne på dagen, her er maden sund og skulle efter sigende være velsmagende og varieret, så der kan blive tanket op på energi til efter frokost.

Hvis du har lyst til at læse mere om ordningen og firmaets muligheder, skulle du prøve at se her, måske er det noget for dig og dine kollegaer?

 

 

onsdag, september 30, 2015

Udeleg..

Hjemme hos os elsker vi at være ude i det fri, både voksne og børn nyder udeliv og ikke mindst udeleg. Vi har en mindre legeplads og en fyldig vognpark i haven, og nu ønsker mine børn sig en sansegynge, det er efter min mening også et fantastisk redskab og legetøj til børn, da den både er til sjov, men også udvikler deres motoriske udvikling. Den kan bruges af alle aldre, så begge mine børn kan få gavn af den, man kan blot regulere højden på snoren. Der ud over kan den hænges op alle steder, så man kan også bruge den inde i stuen eller på værelset.

Hos sansegynge.dk kan man købe den originale sansegynge, og faktisk kan man også tilkøbe en pude der passer perfekt i størrelsen og fungerer som en madras at ligge på, så komforten er i top. Jeg tror jeg vil hænge vores sansegynge i et træ i haven, for man kan sagtens lege ude selv om det er vinter.. hvis man gynger udenfor får barnet frisk luft og vind i håret, det er da det bedste i verden. Sansegyngen ville være dn perfekte julegave hjemme hos os, hvis vi da kan vente så længe.

Side 1 af 191234510Sidste »

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk