Pils verden

Kategoriarkiv: Sponserede indlæg

onsdag, juli 9, 2014

Sko med sko på..

Åh jeg eeeelsker sko! Som i rigtig, rigtig meget elsker! Jeg kan aldrig få nok sko.. dog sætter økonomien selvfølgelig grænsen, men drømmene er der, det er sikkert.

Selv om vi lige nu står for at skulle have sommerferie og sommervejr, er det efter min mening lige nu tid til at begynde at tænke på efterårets fodtøj. Jeg har surfet på nettet og luret hos Eshoes, her har de godt nok meget fedt! Jeg kan finde så mange sko og støvler at jeg ikke er sikker på om jeg kan vælge.

Jeg har et par gode bud herunder, hvis man har efteråret for øje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Syv par nye sko og støvler til efteråret er vel lige i overkanten, eller er det? Jeg har jo helt klart brug for dem alle. Støvlerne kan jo også bruges til vinter. Gummistøvler har man altid brug for når man bor i Danmark. De fede sneakers kan bruges til mange ting og er gode til at dresse et outfit ned. De blomstrede ballerinaer er måske lidt til den sommerlige side, men er jo guf for en Liberty elsker som mig. De guldfarvede ballerinaer er bare fine.

Kig ind og se selv, det kan næsten kun friste en skoelsker.

For en god ordens skyld skal det siges at indlægget er sponseret, meninger og ord er dog mine egne.

mandag, juli 7, 2014

Udlængsel..

Nu ligger sommerferien lige om hjørnet, og udlængslen har længe ligget og luret under overfladen. Jeg drømmer om hvide sandstrande, varme, spændende storbyer og en rygsæk fuld af oplevelser.

Hos Stjernegaard rejser har de noget af alt det jeg drømmer om.

Hvad med en en tur til Bali, hvor enhver da må blive tryllebundet af de fantastiske hvide sandstrande og Balineserne der lever livet let og ubekymret, samt har et kolosalt socialt overskud?

Eller hvad med en tur til USA hvor de efter alt at dømme, har alt hvad hjertet overhovedet kan begære?

Galapagos kunne også friste mig, her er natur og dyreliv noget nært enestående, og oplevelserne må uden tvivl nærmest stå i kø. At rejse rundt på et skib og opleve landet kunne være ganske fantastisk. Måske kan endda skulle kombinere rejsen med et besøg i Ecuador eller Peru?

Selv skal vi ikke rejse ud af landet i sommerferien, vi tager i stedet en rejse senere på året.. men drømmene fejler ikke noget, og er er mange af dem.

Mulighederne er mange og det er næsten kun fantasien der begrænser dig.

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sonseret, ord og holdninger er dog mine egne.

mandag, juni 23, 2014

At gøre det nemt..

Når man er en fortravlet småbørnefamilie kan der tit være tryk på, der er mange ting man skal nå, og mange ting man gerne vil. Jeg vil gerne nå at gøre en helt masse godt sammen med og for mine børn, men samtidig skal de mere trivielle hverdagspligter også passes. For at gøre det nemmere for en selv og få mere tid i hverdagen, kan det ind i mellem være nødvendigt at springe lidt over hvor gærdet er lavest, og endda få lidt hjælp ude fra.

Noget af det der for mig tager tid, er blandt andet at handle.. her kunne jeg til tider godt tænke mig at kunne slippe. Jeg har været inde at kigge her hos Kød til døres hjemmeside. Her kan jeg bestille kød, kødpakker, røgvarer, delikatesser og så videre… Varerne bliver leveret direkte til døren i god emballage. Det er da nemt, det kan faktisk næsten slet ikke blive nemmere! Kvaliteten ser også umiddelbart ud til at være i orden. Tror det skal prøves..

Hvis det skal være rigtig nemt, kan man endda bestille gyros og gryderetter, så er maden ikke blot blevet bragt, men også til dels tilberedt.

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

torsdag, juni 19, 2014

Lækker fyr i lækkert tøj..

Min store, dejlige dreng har fødselsdag idag.. 5 år fylder han.. sikke stor han pludselig er blevet. Han holdt allerede fødselsdag for familien i lørdags, og han har fået rigtig mange fine gaver.. Alt hvad en lille drengs hjerte kan begære. I blandt gaverne var der blandt andet LEGO city, men også tøj fra LEGO Wear. Her til morgen drog min store, smukke dreng stolt afsted i dette sæt:

Så fin han var! Pludselig synes jeg næsten ikke jeg kunne kende ham.. mon han er vokset nogle cm eller 10 hen over natten?

Tøjet har jeg fundet på LEGO Wears hjemmeside, her har jeg også købt en del andre ting til mine to drenge. Der er et rigtig stort og bredt udvalg til både store og små, tror også jeg snart skal ind og have fundet lidt til efterårsgarderoben. en anden god ting er at tøjet er af en rigtig lækker kvalitet, og det holder godt når man har nogen små vildbasser med krudt i bagen, tøjet skal jo kunne holde til adskillige ture på legepladsen i alt slags vejr.

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, meninger og ord er dog mine egne.

onsdag, juni 18, 2014

Pyntesyg..

Jeg kan, som sikkert så mange andre kvinder, godt lide at “dimse den” i hjemmet. Jeg elsker at arrangere vaser, lysestager, skåle og blomster og alt muligt andet pynt rundt omkring. Jeg synes at det er dt der skaber hyggen, og giver hjemmet sin sjæl og får det til at se beboet ud. Det skal dog stadig være forholdsvis enkelt efter min mening, der skal ikke være dækket til på alle flader. Vi har nogle ting som vi er særligt glade for, som næsten altid står fremme.. det kan være arvestykker eller andet med særlig betydning, men der skal altså også ind i mellem noget nyt til. Jeg synes det trænger til lidt fornyelse hjemme hos os lige nu, så jeg har været inde og tjekke udvalget ud hos Meganice, der var sørme godt nok mange fine ting! Jeg har udset mig op til flere ting der ville passe ganske fortræffeligt ind hjemme hosos.

Se f.eks. den her, er den ikke pæn? Lille Kähler krukke, som kunne være rigtig fin at stille i en lille gruppe sammen med andre udvalgte skatte :

Og garderen her måtte også gerne flytte ind, vi har den med trommen og det ville være fint med et par:

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, ord og meninger er mine egne.

Side 1 af 101234510Sidste »

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk