Pils verden

Kategoriarkiv: Sponserede indlæg

søndag, maj 24, 2015

Smarte unger..

Når nu jeg mener at jeg trænger til nyt sommertøj, så gør børnene det jo rent faktisk også. De kære drenge vokser som fik de penge for det. Daniel er især begyndt at gå op i sit tøj, han vil meget gerne være sej og smart, det forstår man jo egentlig godt. Jeg har været inde og kigge hos littlepieces, her kan man købe smart tøj til både piger og drenge.

Jeg faldt over et sæt som jeg er sikker på at Daniel ville elske, han ville nok mene at han var noget rå hvis han fik det på.

Jeg synes det er ret fedt, og ville ønske at man kunne få bukserne i hans mors størrelse.

Hvis man i stedet har en lille pige derhjemme, eller måske bare kender en, kan kan få så søde børnekjoler. Hvis jeg havde en pige, skulle hun helt sikkert have denne her:

Den er da bare så fin.

Hjemmesiden har fri fragt og fri retur, det kan jeg rigtig godt lide, det er meget fin service i mine øjne. Priserne er også rigtig fornuftige og her kan de fleste være med.

Kig selv forbi og se om der er noget fint sommertøj der frister dig til dine unger.

lørdag, maj 23, 2015

Sommerens nye klæder..

Når nu sommeren rigtig melder sin ankomst.. liiiiige om et øjeblik (jo den gør!).. så skal sommertøjet støves af. Lette luftige kjoler, nederdele og toppe, evt med et par trekvart leggins til, sådan har jeg det bedst om sommeren. Jeg tænker at garderoben skal fornyes lidt til sommersæsonen, har været forbi bydehn og tjekke deres udvalg ud, klik her og kig med.

Maxikjoler et must for mig om sommeren, der fandt jeg dette gode bud på sommerens kjole, den er da så pæn:

Den er ret fin synes jeg, den kunne også bruges til efteråret med en cardigan og et par kernelæderstøvler.

Jeg er ret lun på det tværstribede lidt maritime look for tiden, der ville denne fine kjole passe rigtig fin med et par leggins, den ser tilmed ud til at være rar at have på.

De har flere rigtig fine ting til min ønskeseddel, hvis varmen ikke kommer og vi i stedet får en våd sommer, mod al forventning 7-9-13, kan man såmænd også finde pæne regnfrakker og gummistøvler, noget jeg ellers tit synes er ret grimt.

Kig selv forbi og se om der er noget der frister dig, der er endda udsalg lige nu, det er da ikke helt dårligt.

 

 

fredag, maj 22, 2015

Sommer længsler..

Min ældste søn spurgte igår om vi ikke snart skulle til læge, er du syg da spurgte jeg, der blev svaret: nej, men man skal jo have sådan et stik hvis man skal ud og rejse, og det vil jeg gerne snart.

Jeg længes også SÅ meget efter sol og varme, jeg er sådan et menneske der bare fungerer bedst om sommeren. Jeg er meget forfrossen, og mit humør bliver også helt klart påvirket af lys og varme.

Jeg drømmer om at rejse til de varme lande, nyde sol og sommer, hygge mig med mine 3 drenge og slappe af.. Åh hvor ville det være fantastisk!

Jeg har smug kigget på billige rejser, bliver lokket af de skønne billeder med strand, palmer og vand. Fremmede kulturer og nye oplevelser er sundt og lærerigt for enhver, det er jeg sikker på.

En tur til Thailand måske?

Smukke strande og blåt vand.. man bliver aldrig træt af at rejse.

Hvis man skal købe flybillet er det en god ide at tjekke ticket to travels hjemmeside ud, de samarbejder med over 350 flyselskaber og sammenligner priserne, så man dermed er sikret den billigste pris til destinationen.

Så er det da bare med at komme afsted.

mandag, marts 23, 2015

Modedyr..

Hjemmehos os bor der jo to små drenge. Den ældste, Daniel, er ved at være så stor at han er begyndt at være meget bevidst om hvilket tøj han har på og hvad der passer sig til bestemte lejligheder. Et rigtig lille modedyr af en lækkermås, det er hvad han er.

Daniel kan godt lide jeans, så synes han er rigtig smart og at han ser godt ud. Jeg har været ved at kigge lidt på udvalget af jeans til mindre drenge og har været forbi funkylittlemonkey.dk, her har de et bredt udvalg at smart og sejt tøj derville falde i mit lille modedyrs smag. Jeg er især faldet over tøjet de har fra Levis, som jeg selv var ret stor fan af som yngre, sådan et par Levis bukser er da bare for seje! Et sæt som det herunder og Daniel ville være den smarteste dreng på legepladsen.

 

At mærket tilmed også er af en god og robust kvalitet, er helt bestemt en fordel, når det nu trods alt har med små drenge at gøre.

Kig ind og se om der også er noget der frister dig.

Det skal for en god ordens skyld nævnes at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

 

 

 

 

 

torsdag, marts 19, 2015

Lys i pæren

Hjemme hos os har vi rigtig mange lamper. I køkkenet har vi loft til kip og en hel masse indbygningsspots i hele loftet, dette gælder også på badeværelserne og så kommer jo alle de almindelige lamper. Jeg synes at vi har et stort problem med at pærerne springer alt for hurtigt, og det er forholdsvis dyrt at gå og skifte pærerne hele tiden. Det er også ret dyrt i strøm med alle de pærer, så jeg er på jagt efter billigere og bedere pærer.

Jeg har kigget efter sparepærer og har blandt andet været inde hos lysmesteren.dk, her har de sprepærer til fornuftige penge, så jeg overvejer om vi ikke skal til at skifte nogen af alle de pærer til en billigere løsning både for miljøet og vores pengepung.

 

Man kan faktisk også købe lamper derinde, og der er op til flere af vores der godt kunne trænge til en udskiftning, måske man skulle ordne det hele på en gang, så er der styr på det.

Kig selv ind og se om du også skal overveje at skifte pærerne derhjemme, der er faktisk en del at spare bare på strømmen.

Det skal for en god ordens skyld nævnes at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

Side 1 af 161234510Sidste »

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk