Pils verden

Kategoriarkiv: Sponserede indlæg

mandag, september 15, 2014

Skal der være fest, så lad der være fest..

Snart nærmer sæconen sig for julefrokoster, julefester og nytårsbal. I samme måned har jeg også fødselsdag, så der er masser af anledninger til at holde fest. Det kan til tider være lidt svært at overskue at skulle stå for det hele selv til sådan en fest, det gør det faktisk ikke altid nemmere, at man har 2 mindre børn til at løbe rundt mellem benene der gerne vil være med. Jeg har kigget lidt rundt for at se på mulighederne for at bestille mad ude fra, hos Fest-diner.dk er der et stort udvalg af forskellige menuer til forskellige anledninger og fester. Hvis man har brug for en hjælpende hånd i julemåneden, kunne man jo bestille julefrokost hos Fest-diner.dk, det kan være til festen på jobbet eller hjemme, det er forholdsvis billigt og nem er det da, det må man sige.

Overvejer disse to muligheder:

 

Det ser efter min mening lækkert ud, og der er mulighed for selv at vælge hvad man kunne tænke sig og hvordan menuen skal sammensættes. Prøv selv at kigge forbi og se om der er noget der kan friste.

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

 

 

 

fredag, august 22, 2014

Nye møbler og ny stil?

Vi har længe været på udkig efter nye møbler, og det er vi sådan set stadig. Det kan være lidt svært at finde det helt rigtige synes jeg, specielt når det er stort set det hele der trænger til udskiftning. Smag og stil ændrer sig jo med årene, og det er nok også tid til et stilskifte. Min smag hælder nok lidt mod det enkle, men stadig hyggelige. Stor lækker sofa hvor vi alle kan være, men med små enkle og lette sofaborde. Et langt men stadig enkelt spisebord, og skænke og TV-borde der hænger på væggen. Hos Bo-flot.dk har jeg fundet lidt af det jeg ønsker mig, blandt andet s,å enkle sofaborde, et rustikt tæppe i læder tæppe og et langt og rummeligt spisebord. Kig med her:

Prøv selv at klikke ind forbi Bo-flot.dk, der er lidt for enhver smag både inden for indendørs- og udendørsmøbler, tæpper og selv postkasser kan der findes på siden. De har super hurtig levering, og prisen for denne er kun 75 kr, det er da lige til at komme over, så slipper man til gengæld for selv at skulle til at hente og fragte de nye møbler.

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, ord og meninger er mine egne.

torsdag, august 21, 2014

Jeg vil ud i de åbne vidder..

Selvom sommeren kun lige er er ved sin spæde afslutning, og jeg kun har været tilbage på arbejdet i 3 uger, har jeg allerede en frygtelig udlængsel. Jeg drømmer om at komme ud i verden, ud til solen, ud til oplevelser og ud til fremmede kulturer.

Jeg ELSKER at rejse, jeg når kun lige at komme hjem før jeg drømmer om nye rejser.

For tiden drømmer jeg om fjerne, fjerne himmelstrøg, hvor alt er nyt og fremmed. Jeg har været inde og kigge hos toptour og har fundet flere af mine drømmemål repræsenteret. Prøv at følge dette link og se om dine også er der.

Hvor fantastisk ville det ikke være at rejse rundt på den anden side af jorden og opleve Australien? Det skulle være en længere rejse, for der er så meget i landet jeg gerne vil opleve. Jeg vil se naturen og de australske dyr, smage på den lokale kokkekunst, jeg vil opleve kulturen og møde landets beboere. Jeg vil ind til de store byer og være kulturel og jeg vil helt ud i de øde områder. Der er mulighed for det hele på toptours hjemmeside, og hvis det er andre himmelstrøg jeg drømmer om, er der også mulighed for det.

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

fredag, august 15, 2014

Tid til hygge..

Sommerens ende begynder at komme tættere og tættere på, vejret har efter min mening haft et markant skift den sidste uges tid. Man er om morgenen ofte nød til at have en trøje eller jakke på, og børnene har regntøj med og på i børnehaven.

Børnenes garderobe er nød til at blive opdateret til efteråret, jeg har derfor kigget lidt rundt på nettet. Der er jo et kæmpe udvalg, men jeg har dog en ret bestemt mening om hvad jeg vil have til dem. Hos Kools.dk har jeg fundet lidt af det de har brug for. Kvaliteten skal være god, det skal være til at røre sig og lege i, det skal samtidig også være smart og pænt. Som jeg sidder her, er det gråt, overskyet og regner udenfor, så mine tanker går mod indendørs hygge og det kan man se på tøjet jeg er faldet for. Se med her:

 

 

Joggingtøj, nattøj og hyggetøj kan man vist kalde det jeg har fundet. Samtidig er tøjet efter min mening også smart og pænt. Kig selv forbi og se om der er noget efter din smag.. se udvalget her.

 

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

onsdag, juli 9, 2014

Sko med sko på..

Åh jeg eeeelsker sko! Som i rigtig, rigtig meget elsker! Jeg kan aldrig få nok sko.. dog sætter økonomien selvfølgelig grænsen, men drømmene er der, det er sikkert.

Selv om vi lige nu står for at skulle have sommerferie og sommervejr, er det efter min mening lige nu tid til at begynde at tænke på efterårets fodtøj. Jeg har surfet på nettet og luret hos Eshoes, her har de godt nok meget fedt! Jeg kan finde så mange sko og støvler at jeg ikke er sikker på om jeg kan vælge.

Jeg har et par gode bud herunder, hvis man har efteråret for øje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Syv par nye sko og støvler til efteråret er vel lige i overkanten, eller er det? Jeg har jo helt klart brug for dem alle. Støvlerne kan jo også bruges til vinter. Gummistøvler har man altid brug for når man bor i Danmark. De fede sneakers kan bruges til mange ting og er gode til at dresse et outfit ned. De blomstrede ballerinaer er måske lidt til den sommerlige side, men er jo guf for en Liberty elsker som mig. De guldfarvede ballerinaer er bare fine.

Kig ind og se selv, det kan næsten kun friste en skoelsker.

For en god ordens skyld skal det siges at indlægget er sponseret, meninger og ord er dog mine egne.

Side 1 af 111234510Sidste »

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk