Pils verden

Kategoriarkiv: Sponserede indlæg

mandag, december 22, 2014

Lys over land..

Den ene lampe i vores køkken og en på Daniel’s værelse er gået i stykker, så jeg har været på udkig efter nye lamper. Jeg ved ikke helt hvad vi skal have, jeg synes det er svært at finde noget jeg kan lide, og som samtidig passer der hvor de skal hænge.
Hos luksuslamper.dk har jeg dog fundet nogle stykker jeg kan lide, de har et rigtig stort udvalg, så der er også noget at vælge i mellem, nogle af dem jeg er faldet for ligger i den lidt dyre ende, så nu må vi se om det bliver dem eller jeg vælger nogen lidt billigere.
Men de er da fine, synes i ikke?

Der er rigtig mange fine lamper at vælge i mellem, så mon ikke at jeg her skulle kunne finde nogen der passer hjemme hos os, og som jeg og resten af familien kan lide. Prøv selv at kigge forbi, hvis man mangler lamper er der helt sikkert noget der kan friste.

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

IMG_1856.JPG

IMG_1855-1.JPG

søndag, december 21, 2014

Flere tasker..

Jeg kan aldrig få for mange tasker, det er bare sådan det er.. BUM.. Jeg ser aller helst at de er i skind, og helst lidt til den store side. Jeg har været på udkig efter en rejsetaske, et par handsker og en toilettaske til mig selv, og jeg har fundet det hele det samme sted, hvor heldigt er det lige? Lige her havde de lige det jeg var på udkig efter, se med her:

IMG_1851-0.JPG

IMG_1852-0.JPG
Men de har nu også mange andre lækre ting, som jeg nemt kunne blive fristet af, kig selv forbi.

tirsdag, december 16, 2014

Julegaver..

Det er ved at være lige op over hvis man skal nå at bestille sine julegaver på nettet, på trods af dette har jeg dog i aftes, været på julegaveshopping lige netop der, det er sørme så nemt og bekvemt, det kan jeg lide!

Jeg har blandt andet kigget forbi hos Coolshop.dk, hvor de jo har alt man kan drømme om mellem himmel og jord, uden overdrivelse overhovedet! Jeg har kigget lidt på lamper og krukker fra Finnsdottir, der var flere rigtig fine ting jeg også godt selv kunne tænke mig, se bare med her:

Også make up, hår- og kropspleje har været på ønskesedlerne hos noget af familien i år, og dem har jeg også kunne tjekke ud på siden, hvor der findes et rigtig stort udvalg. Der ud over er der blivet kigget på sjove og skøre køkkengadgets, legetøj og elektronisk udstyr. Hvis jeg ville kunne jeg nok have klaret hele gavelisten på en og samme side.

Kig forbi hjemmesiden og tjek det ud, hvis du er hurtig kan du nå at bestille julegaverne til dig og dine endnu.

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

mandag, december 1, 2014

Campingfolk..

Vi er så småt ved at udvikle os til skabs-campingfolk hjemme hos os. Vi har nogen gange besøgt et hold venner vi har, i deres campingvogn – og vi elsker det! Det er kommet så langt. så Daniel på 5 år nu har startet en opsparing til at købe en campingvogn for. Han tog på kræmmermarked i sommers og solgte noget af vores gamle legetøj og gemte pengene til formålet, og har efterfølgende lokket mig med i projektet.

Jeg har været lidt rundt på forskellige hjemmesider for at lure markedet for campingpladser lidt af.. nogen er selvfølgelig langt bedre end andre, og det er jo også meget forskelligt hvilke behov man har. På Råbjerg mile camping rammer de ret godt vores behov. Det ser totalt lækkert ud, det ligger i rigtig dejlige omgivelser og der er tilmed en hel masse aktiviteter og arrangementer for børn. Det er jo lige noget for os!

Prøv at se med:

Hvis man selv har en lille smule campingmenneske i blodet er det helt bestemt et kig værd.. og hvem ved måske skal vi der forbi når vores campingvognsopsparing bliver til en rigtig campingvogn.

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

fredag, november 28, 2014

Man skal aldrig gå ned på udstyr..

Jeg elsker udstyr og accessories i alle mulige sammenhænge.. både i mit klædeskab, i den kreative verden og i køkkenet. Jeg kan simpelthen ikke få dimser, gadgets og tilbehør nok. Nu har jeg jo heldigvis snart fødselsdag og julen står jo også lige for døren, og det er jo en god mulighed for at få udvidet for eksempel vognparken i vores køkken. Jeg ønsker mig flere forskellige ting, hos punkt 1 har jeg fundet flere rigtig gode bud til ønskesedlen, se med her:

En actifryer, en håndmixer og en vacuum maskine, er 3 ting der ville gavne rigtig meget i mit køkken og i min hverdag, så dem ville jeg blive glad for hvis de lå under træet. Der er et stort udvalg af elektronisk udstyr på deres hjemmeside, og hvis man er lidt hurtig på tasterne, kan man nå hurtigt og nemt, at få handlet lidt julegaver og få dem bragt lige til døren, det er da så nemt og bekvemt som det kan blive. Prøv selv at kigge ind forbi hjemmesiden og tjek ud og se om der skulle være noget der kunne friste dig.

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog uden tvivl mine egne.

Side 1 af 141234510Sidste »

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk