Pils verden

Kategoriarkiv: muffins

onsdag, december 15, 2010

Pingviner på glat-is..

Endelig fik vi besked på hvad der er galt med stakkels Daniel.. det er såmænd bare en simpel mellemørebetændelse, så nu får han pencilin og vi håber selvfølgelig at det virker hurtigt, og at han så slipper for at skulle døje med det.. det var så dejligt at få at vide hvad der er galt med ham, så han endelig kan få noget hjælp til at blive rask.

Gårsdagens fødselsdag skulle selvfølgelig fejres med kage på min meget kageglade arbejdsplads, det blev den så med denne pingvin-skibakke-kage, den vakte stor lykke og det er jo altid rart:-)

Indholdet var: chokoladekage, squashkage, chokoladefrosting med opskrift fra hende her. Kagen blev dækket med fødeskum og pyntet med fondant-figurer.

Mine kollegaer havde endda været ude og købe en gave til mig, bage-kogebøger og chokolade, det er ski-da ikke dårligt.. nam nam:-D

I dag har vi så endnu to fødselsdage på kontoret, til trods for vi kun er 24.. i min ende af kontoret samler vi sammen til små gaver til fødselarene, og nedenfor ses noget af mit bidrag til
dagens fødselsdagsfest… puhhh, synes jeg bager meget for tiden..
Hav en fortsat rigtig dejlig 15. december..
mandag, november 29, 2010

Cup cake workshop

Jeg har også været til skøøøøn workshop hos Julia i lørdags (tusind tak for du lagde hus og evner til søde Julia), det var en herlig dag, med nogle fantastisk skønne blogpiger.
Cupcake-guruen var super god til at lære fra sig, og der blev lavet en flok vildt flotte kager.

Jeg fik helt klart en masse gode indtryk og fif med hjem i lommen, så der er ingen tvivl om at jeg godt kunne finde på at tage med til sådan noget en anden gang.

P.S. Hvor var det dejligt at møde jer piger.

Skønne blogpigers fine kager

Mine kager

Mine kager

Hav en dejlig dag..

mandag, november 8, 2010

Vildtgryde og lækre muffins..

Lørdag aften skulle vi have gæster, og da jeg havde købt 1,5 kg vildtkød i tern, skulle vi selvfølgelig have vildtgryde. Det smagte fantastisk!! Jeg havde lavet kartoffelmos, kryddersmør og rosmarin-flutes som tilbehør….mmmmmmmmums

Jeg deler opskriften:

Vildtgryde:
ca. 400 g vildtkød i tern
3 gulerødder 250 g champignons
150 g bacon
150 g cocktailpølser
2 dl rosevin
1 dl fond eller bouillon
2 dl madlavningsfløde
1-2 spsk bærgele

De skrællede gulerødder skæres i tern, og svitses sammen med bacon og de rensede champignons, lad det stege under omrøring et par minutter.
Vildtkødet brunes i smør i en gryde og krydres med salt og peber. Hæld bouillon og rosevin ved og tilsæt bacon-grøntsagsblandingen. Tilsæt fløde og lad det småkoge 40-50 min.
Tilsæt cocktailpølser, jævn sovsen og smag det til med bærgele, salt og peber.

Opskriften på rosmarin-flutes kommer ved senere lejlighed.

Velbekomme..

Så blev det tiden til at de tidligere bagte chokolade muffins skulle spises. Jeg lavede en cream cheese frosting med appelsinpasta, muffins´ne smagte rigtig godt, men frostingen var lige en tand for vammel… hvis nogen har en opskrift på frosting der er knap så vammel, send den endelig denne vej…

Hav en fantastisk mandag..

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk