Pils verden

Kategoriarkiv: Lejrskole

tirsdag, oktober 4, 2011

Julemarked-lejrskole

Skal vi ikke gentage succesen fra Forårsmarkedet med en Lejrskole i forbindelse med Julemarkedet i Horsens d. 18.-20. november? Jo vi skal da så!

Hytten, som kommer til at danne rammen om lejrskolen ligger ca. 20 km fra Horsens og der er hele 35 sovepladser fordelt i flere mindre rum (og hvis det ikke slår til er der 10 i et shelter udenfor…). Vi lejer hytten fra torsdag til søndag. Man kan være med på alle tre overnatninger, eller man kan tage en enkelt, hvis man ikke skal med på markedet som udstiller, men bare gerne vil have lidt lejrskolestemning med.
Mht. transport, så er der sikkert flere der kommer i bil, så det kan sikkert koordineres med noget fælleskørsel til og fra markedet.
Prisen kommer til at ligge ml. 200 og 400 kr. for hele weekenden alt efter hvor mange tilmeldinger der kommer, prisen for en enkelt overnatning bliver selvfølgelig tilsvarende lavere.
Hvis du gerne vil med, så send en mail til Asli på aslisorup@gmail.com, skriv hvor mange overnatninger du vil have og også gerne om du kommer i bil, og hvor mange der i så fald kan køre med.
Vi håber, I vil være med.
Kh
Asli og Berit
NYD DAGEN..

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk