Pils verden

Kategoriarkiv: konfekt

lørdag, april 7, 2012

Flere påskeæg..

Nu er det jo påske, og vi skal tilfældigvis i byen i morgen..
så der er blevet lavet endnu en omgang påskeæg til at tage med.
Vi har brugt alt godt fra Odense og lidt sukker og magi;-)
Daniel mener dog at de alle sammen er til vores venners snart 6 årige datter, og at hun så vil gifte sig med ham.. jow jow!
NYD PÅSKEN..
fredag, marts 23, 2012

Den søde påsketid..

Hjemme hos os blev der, sammen med Daniel, i aftes produceret 40 (!!) påskeæg,
af den søde slags vel at mærke.
Vi hyggede os og Daniel havde en (chokolade-) fest.

Påskeæg med appelsin
250 g marcipan æltes med skallen af 1 appelsin.
Maaen deles til 10 æg, som overtrækkes med mørk chokolade og derefter pyntes


Påskeæg med nougat og lys chokolade


Påskeæg med nøddekrokant
25g hakkede hasselnødder og 25 g sukker smeltes sammen på en pande ved jævn varme, 25 g nougat røres forsigtigt i. Massen hældes ud på et stykke bagepapir på et skærebræt eller lignende og afkøles let.
200 g marcipan deles i 10 stykker, som trykkes lidt flade. I hvert stykke kommes lidt krokant og det hele formes som et æg.
Æggene overtrækkes med hvid chokolade og pyntes.
Til alle æggene har jeg valgt at bruge marcipan og chokolade fra Odense marcipan.
Det er rigmelig taknemmelig at arbejde med når der er børn i køkkenet.
ENJOY..


Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk