Pils verden

Kategoriarkiv: Ikke kategoriseret

lørdag, februar 21, 2015

Støv på hjernen

Vi står for at skulle springe ud som helt ny udklækkede og grønne campister. I den sammenhæng er der jo en masse ting der skal anskaffes, blandt andet har vi brug for en støvsuger. Støvsugeren må ikke fylde for meget eller være for tung, men samtidig skal den jo naturligvis kunne suge. Jeg har været inde på denne side og fundet et rigtigt godt og bredt udvalg til vores behov, jeg er blandt andet faldet over denne her

(null)
Det er jo lige sådan en vi har brug for. Når nu jeg alligevel var derinde faldt jeg også over en vi sagtens kunne bruge hjem til

(null)
Det kunne jo være helt vildt fedt at støvsugningen klarede sig selv.
Prøv selv at kigge ind forbi siden, og se om der også skulle være noget der frister dig, campist eller ej.

Det skal for en god ordens skyld nævnes at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne

fredag, februar 20, 2015

Sådan husker vi det hele..

Der er en hel del planlægning og logistik i at få sådan en hverdag med mindre børn til at hænge sammen. Der er møder, kurser, fritidsaktiviteter og så videre på kryds og tværs af de forskellige familiemedlemmer. For at få det hele til at hænge sammen har vi nu købt os en stor opslagstavle til køkkenet hvor der er plads til kalender, invitationer og alskens sedler fra børnehave, fodboldklub og lignende. Tavlen er af glas, af den slags der er magnetisk og som man kan skrive på som et whiteboard. Det er simpelthen genialt med sådan en tavle, nu har vi styr og orden på det hele.
Hvis du selv kunne tænke dig en lignende tavle, kan du få dem i mange størrelser og farver på denne side, lige ledes kan der selvfølgelig også fåes en masse andre rigtigt nyttige ting, vi kunne f.eks godt bruge et underlag til vores kontorstol.
Det vi har er ganske almindeligt sort glas.

(null)

(null)
Kig selv forbi hvis du er på udkig efter noget lignende.

Det skal for en god ordens skyld nævnes at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

søndag, januar 4, 2015

Ny pusletaske..

Selv om både Daniel og William er ved at være store, har vi ofte stadig brug for en taske til at medbringe skiftetøj, bleer, nattøj, sutter og så videre. Den pusletaske vi har brugt indtil nu har efterhånden fem år på bagen, så den er ved at være ret godt slidt og vi har stærkt behov for at få den udskiftet til en ny.
Jeg har længe været på udkig efter en ny, men jeg har lidt krav og vil blandt andet gerne have en det ligner en almindelig taske, og så må den meget gerne være af skind og samtidig også gerne være pæn.
Hos babyhome.dk har jeg fundet et par stykker der opfylder mine krav, se de tasker jeg har haft kig på lige her:

Der er selvfølgelig masser af andre tasker, babyudstyr, legetøj og så videre, så der er rigtig meget andet der kan friste når man først er der inde, for at det ikke skal være løgn er der -20% på legetøj lige nu, det er da ren win win. kig selv forbi og tjek det ud.

Det skal for en god ordens skyld nævnes at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

søndag, december 21, 2014

Flere tasker..

Jeg kan aldrig få for mange tasker, det er bare sådan det er.. BUM.. Jeg ser aller helst at de er i skind, og helst lidt til den store side. Jeg har været på udkig efter en rejsetaske, et par handsker og en toilettaske til mig selv, og jeg har fundet det hele det samme sted, hvor heldigt er det lige? Lige her havde de lige det jeg var på udkig efter, se med her:

IMG_1851-0.JPG

IMG_1852-0.JPG
Men de har nu også mange andre lækre ting, som jeg nemt kunne blive fristet af, kig selv forbi.

mandag, november 3, 2014

På tur til København..

Jeg er en af dem der er så heldige at have fødselsdag i december, det kan ind i melem give planlægningsproblemer når der skal holdes fødselsdagsfest, ofte ender det også med at jeg ikke kan deltage i julefrokosten på min arbejdsplads.. der er simpelthen ikke plads i kalenderen til det hele. I år har jeg valgt en helt anden tilgangsvinkel på det hele, jeg har simpelthen valgt at min kæreste og jeg tager en tur til København i den weekend jeg har fødselsdag, uden børn endda!… Nej, jeg kan ikke komme med til julefrokosten og nej min familie kan ikke komme til fødselsdag, de må komme til kaffe ugen før, men jeg skal på ego-weekend med kæresten i en hel weekend og kigge på julelys, købe julegaver, hygge, spise lækkert og have kvalitetstid.. og jeg glæder mig!

Nu kommer det så lige til spørgsmålet om hvor vi skal bo, vi kender ikke nogen vi kan bo hos i København og har ikke været der i mange år så har heller ikke den store viden om byen.. Jeg har fundet et hotel i København, City hotel Nebo hedder det og det ser rigtig fint ud og ligger lige i centrum. Der er det man skal bruge på hotellet, morgenmadsbuffet og det hele. Jeg overvejer om det ikke bare skal være det vi vælger.. Hvis du selv skal et smut til hovedstaden, så tag og kig forbi og tjek hotellet ud.

Det skal for en god ordens skyld siges at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne

Side 1 af 712345Sidste »

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk