Pils verden

Kategoriarkiv: Drillenisse

tirsdag, december 1, 2015

Store vaskedag..

Der har været store vaskedag i det lille nissehjem her i nat, da vi stod op til morgen hang alt nissens tøj til tørre på en snor i køkkenet.. hvad søren, nisser har vel også huslige pligter

 

 

torsdag, november 26, 2015

Der bor en lille nissemand på loftets mørke rum bummelum..

Vores drillenisse har været på spil igen, i nat har der været fest i køkkenet, med risengød, levende lys og det hele. Han har roddet i skufferne for at finde lagkagelysene og lavet grød til sig selv.. Den anden dag døjede han åbenbart med mus da han skulle i seng, for han har stjålet en af vores musefælder og tryllet den bitte lille.

tirsdag, november 24, 2015

Drillenissen 2015..

Igen i år har vi fået besøg af vores listige lille drillenisse. Daniel var igår på jagt i haven, på jagt efter nissespor.. Han mente bestemt at den havde været i vores pindsvinehus, og kom spurtende ind og lagde rosiner ud i køkkenet for at lokke den frem. Naturligvis var der på mystisk vis dukket en lille nissedør op til morgen, og sørme om ikke rosinpakken var blevet tryllet bittelille.

God for-jul..

tirsdag, december 3, 2013

Drillepind..

Den lille frække nisse har været på spil igen og lavet spillopper i køkkenet.. Det er fantastisk at se hvilken glæde og spænding det giver Daniel at følge med i fantasien om den lille drillenisse..

20131203-200455.jpg

God aften..

søndag, december 1, 2013

Her bor drillenissen..

Det er her den lille fyr er flyttet ind.. Det er meget meget spændende for for Daniel at følge med i hvad den lille nisse finder på, hans fantasi løber på højtryk og han går meget op i det.

20131201-200316.jpg

Glædelig 1. advent

Side 1 af 512345

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk