Pils verden

Kategoriarkiv: Blandet

lørdag, november 23, 2013

Trækker stikket ud..

Mine forældre har et sommerhus ca 20 km uden for Ålborg, og det sker efterhånden jævnligt at jeg pakker børn og bil og bruger weekenden deroppe. Nogen gange skal Ole arbejde i de weekender, og er derfor ikke med, andre gange er han med. Ofte er mine forældre også med. Daniel og William ELSKER de weekender, de bliver lige lidt mere forkælede, og vi er alle sammen på en helt anden måde.. Og har slet ikke så travlt. I de weekender er der også lige lidt mere sysletid til mig, hvilket jeg ELSKER.. Børnene er glade og derfor er det rent win win at komme i sommerhus.
I denne weekend har jeg også medbragt en kreapose af anseelig størrelse.. Det er bl.a. blevet til et broderi kopieret direkte fra Frøkenen og baronen

20131123-221022.jpg
Der ud over er jeg gået all in på pallietgarn

20131123-221206.jpg

Vi trækker stikket ud..

http://www.egotguiden.dk/ kan man få tips og tricks til at stoppe med at ryge.

 

tirsdag, august 27, 2013

Kreative sysler..

Er der nogen der kender det at man virkelig brænder for et (eller flere) håndarbejde? Sådan har jeg det med strikning og syning. Det er i virkeligheden lidt underligt, for som barn og ung svor jeg på at jeg ALDRIG kom til hverken at sy eller strikke.. Både min mor og mormor er fantastisk dygtige til begge håndværk, men jeg synes bare det var noget for gamle damer. Da jeg så blev gravid første gang, skete der bare et eller andet med mig, ved ikke om det var hormonelt eller redebyggeri eller hvad det var, men i hvert tilfælde kom jeg igang med med både at sy og strikke, og hækle faktisk.. Nu hænger jeg på krogen!
Jo mere jeg syr eller strikker, jo bedre ønsker jeg at blive.. Mere vil have mere.. Jeg kaster mig ud i store projekter og bliver mere og mere perfektionistisk, så meget bliver også trævlet/pillet op.. Som nu den her, jeg kan bare ikke blive tilfreds med den

20130827-123627.jpg
Alligevel bliver jeg ved, det giver en fantastisk tilfredsheds følelse at sidde med et færdigt produkt, og arbejdet mod målet er som en slags meditation for mig og giver mig fornyet energi til hverdagen.

Jeg ELSKER at sy og strikke..

onsdag, december 12, 2012

Overlocker in the house..

Jeg har fødselsdag på fredag, og da jeg havde familien til fødselsdag-boller-og-lagkage i søndags, var jeg så heldig at mine forældre havde en overlocker med til mig.. Hvor lækkert er det lige?

Vidunderet er rigtig fint og magen til min mors, så jeg kender den godt lidt da jeg har lånt hendes nogen gange. Nu er det jeg vil høre om der er nogen gode råd, tips eller tricks der er gode at have når man bruger sådan en?

Sig frem piger..

torsdag, november 29, 2012

Opgradering af ønskeseddel..

Man bliver så let inspireret med alle de ønskesedler der florerer i blogland for tiden, derfor kommer der her en lille opgradering af min:-)

Bordfolk fra Lucie Kaas

Illumina lysestage i grå-blå eller forskellige Cono lysestager begge fra fra Kahler

Hav en rigtig dejlig dag..

lørdag, november 24, 2012

Produktiv..

Jeg er særdeles produktiv for tiden, har fået syet joggingbukser til mændene, stofnet, hæklet juletræsflag og jeg kunne blive ved, håber det fortsætter det er så dejligt at få noget fra hånden.
Til afveksling fra tidligere er det nu kun til eget forbrug, altså til os selv eller noget der skal foræres væk.
Den anden dag blev det til disse skønne Libertybukser til mig selv..

Hav en dejlig aften..

Side 1 af 181234510Sidste »

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnen Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy..

Mailadresse

fristed@live.dk