Pils verden

Kategoriarkiv: Blandet

tirsdag, juni 23, 2015

Sommerferie..

Ferien ligger ,heldigvis, for døren. Og hvad enten der kommer sol og varme eller ej, så skal den stor-nydes. Der skal være hygge og nærvær, men sandelig også lidt krea. Jeg har et par ting jeg godt kunne tænke mig at prøve kræfter med i ferien, både nye og gamle.

Jeg vil gerne have prøvet kræfter med hakning/tunesisk hækling

Jeg vil også gerne have hæklet noget af det zpaghetti garn jeg længe har haft liggende, måske denne her, fundet her.

Jeg har en trøje jeg gerne vil have strikket færdig, måtte trævle det ene ærme op igår, så det går ikke så hurtigt.

Og så har jeg  også et evigheds hækle projekt..

Projekter har jeg vist nok af..

søndag, oktober 5, 2014

Kunsten at lære nye kunster..

Jeg var igår, for anden gang, afsted på kursus i at flette i pil. Jeg synes det er enormt spændende at lære nye håndværk, jeg elsker det og suger til mig. Det er et håndværk der er meget hårdt for især fingrene, så det bliver nok aldrig noget jeg kommer til at lave hjemme, men lur mig om jeg ikke kunne finde på at tage afsted igen en anden gang. Jeg fik lavet 2 kurve.
Den første en lidt høj kurv med håndtag af noget gevir. Tænker om jeg skal plante en form for klatreplante i den. Den anden kurv er en bakke tiltænkt julepynterier

IMG_1718.JPG

IMG_1719.JPG

torsdag, maj 1, 2014

Memphis Roadhouse..

Igår skulle jeg mødes med den altid skønne Klidmoster/faster, for at indfri min del af en rigtig gammel aftale. Vi skulle spise sammen og Malou havdde bestilt bord på hendes stamsted Memphis Roadhouse.. det var hendes besøg nr.64.. WOAW!! Jeg forstår hende nu godt, for det var helt vildt godt, og jeg havde lyst til at prøve alt hvad der stod på menukortet. Her er lidt af hvad der blev stillet på vores bord
 

20140501-085550.jpg

20140501-085613.jpg

20140501-085630.jpg

20140501-085657.jpg
Stedet var fantastisk, og ejeren var et meget behageligt menneske at hilse på.. Prøv det!
Her er ingen sponsorater indblandet, jeg er bare helt almindelig begejstret.
God dag..

lørdag, november 23, 2013

Trækker stikket ud..

Mine forældre har et sommerhus ca 20 km uden for Ålborg, og det sker efterhånden jævnligt at jeg pakker børn og bil og bruger weekenden deroppe. Nogen gange skal Ole arbejde i de weekender, og er derfor ikke med, andre gange er han med. Ofte er mine forældre også med. Daniel og William ELSKER de weekender, de bliver lige lidt mere forkælede, og vi er alle sammen på en helt anden måde.. Og har slet ikke så travlt. I de weekender er der også lige lidt mere sysletid til mig, hvilket jeg ELSKER.. Børnene er glade og derfor er det rent win win at komme i sommerhus.
I denne weekend har jeg også medbragt en kreapose af anseelig størrelse.. Det er bl.a. blevet til et broderi kopieret direkte fra Frøkenen og baronen

20131123-221022.jpg
Der ud over er jeg gået all in på pallietgarn

20131123-221206.jpg

Vi trækker stikket ud..

http://www.egotguiden.dk/ kan man få tips og tricks til at stoppe med at ryge.

 

tirsdag, august 27, 2013

Kreative sysler..

Er der nogen der kender det at man virkelig brænder for et (eller flere) håndarbejde? Sådan har jeg det med strikning og syning. Det er i virkeligheden lidt underligt, for som barn og ung svor jeg på at jeg ALDRIG kom til hverken at sy eller strikke.. Både min mor og mormor er fantastisk dygtige til begge håndværk, men jeg synes bare det var noget for gamle damer. Da jeg så blev gravid første gang, skete der bare et eller andet med mig, ved ikke om det var hormonelt eller redebyggeri eller hvad det var, men i hvert tilfælde kom jeg igang med med både at sy og strikke, og hækle faktisk.. Nu hænger jeg på krogen!
Jo mere jeg syr eller strikker, jo bedre ønsker jeg at blive.. Mere vil have mere.. Jeg kaster mig ud i store projekter og bliver mere og mere perfektionistisk, så meget bliver også trævlet/pillet op.. Som nu den her, jeg kan bare ikke blive tilfreds med den

20130827-123627.jpg
Alligevel bliver jeg ved, det giver en fantastisk tilfredsheds følelse at sidde med et færdigt produkt, og arbejdet mod målet er som en slags meditation for mig og giver mig fornyet energi til hverdagen.

Jeg ELSKER at sy og strikke..

Side 1 af 191234510Sidste »

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk