Pils verden

Kategoriarkiv: Baby

fredag, september 6, 2013

Skoldkopper..

For 3 uger siden startede jeg langt om længe på mit nye job. Det var længe længe ventet og jeg havde søgt vidt og bredt for lige at finde det her job.
Så stor var glæden da jeg mandag morgen, første arbejdsdag og Ole’s 40 års fødselsdag, kunne stå op til en Daniel med skoldkopper!!!
Nå men vi fik det til at hænge sammen, ved hjælp af det halve af min familie, man må jo ikke komme i institution med sådan nogen. William var vi ikke bekymrede for, han havde det jo lige før ferien.

Sidste weekend kunne jeg så starte fredag hvor jeg sad på arbejdet med 40 i feber..haksbetændelse.. Øv! Da William så om lørdagen fik udslet, begyndte det at være lidt anstrengende.. 3 mand til vagtlæge lørdag aften… Ikke noget at bekymre sig om blev der sagt..
Søndag var der lidt mere udslet.. Men mandag!! Lignede William simpelthen et trafikuheld!! Jeg tog på arbejde og Ole blev hjemme.. Da jeg kom hjem lidt over fire var drengen syg, som i MEGET syg, feberen nærmede sig 41.. Afsted til vagtlæge til trods for lægebesøg før på dagen.. Vi blev sendt til Skejby..
På sygehuset var de meget forundrede over hvad drengen fejlede, han havde jo haft skoldkopper.. Efter mange lægers undersøgelser, blodprøvninger og podninger kom konklusionen: William er simpelthen drengen der fik skoldkopper to gange.. Greeeeeat! Vi fik også lige øjenbetændelse og børnesår med hjem i posen.. Yes yes, så fedt!

20130906-222704.jpg

Nu er der gået næsten en uge og han er ved at være på toppen igen

20130906-222953.jpg

Daniel er for længst rask, han gider bare ikke fotograferes.. Til gengæld var Ole ude og få et par sting i fingeren igår..

Jo jo her går det godt.. Send mere panodil..

mandag, marts 11, 2013

Om søvn og babyer..

Da vi fik Daniel, som jo er vores første barn, havde vi alle mulige meninger om hvordan man nu håndterede sådan en lille sag, og ikke mindst ikke gjorde. Mange af de ting var vi dog efterfølgende nød til at korigere og bøje lidt på, for hvor bliver man dog klogere! En ting var vi dog enige om: han skulle lære at sove om natten, det var meget vigtigt.. og når han var tre måneder skulle han på eget værelse i tremmesengen. Det var bedst og sundest for alle! Til vores store glæde valgte Daniel selv da han var to måneder, at tremmesengen var der han sov bedst, og hele natten igennem tilmed. Vi var stolte af os selv, vi havde en dreng der gik i seng kl.19 og sov til den lyse morgen.. nogen gange meget tidlig morgen, men man kan jo ikke få det hele, vi var sikre på at vi havde gjort noget rigtigt…

Så fik vi William 3 år senere.. knap så kæphøje her anden gang, men lære ham at sove det kunne vi vel… NEJ vi kunne da ej!! William ville i de første mange måneder bare helst sove i arm med sin mor.. da han rykkede ind på værelset ville han helst putte med en sutteflaske, jeg var oppe ca 12 gange hver nat fordi han græd.. han fik dræn det pus, 6 måneder gammel.. hvor var det synd for min lille baby – her er flasken min skat (dumt dumt).. vi kom til en kiroprakter for små 3 uger siden.. han var stiv i nakken.. men mest af alt sagde den søde dame: han skal vænnes af med den flaske, det er derfor i ikke sover!! – BUM!

Så for lidt over en uge siden sendte vi Daniel på weekend tur i sommerhus med bedsteforældrene og så tog vi en kold tyrker med flasken derhjemme. De første 2 nætter sad jeg i køkkenet i 2 timer og skiftevis trøstede og strikkede.. pyhh… så var det en halv time.. Og så i nat sov han til 03.50 fra 18.45 i aftes, han kom ind til mig da han vågnede og fik en flaske.. han skal jo heller ikke sultes staklen.. og sov så til kl.6.00..

Ahhhh… med fare for at sætte det hele over styr, tør jeg godt sige.. HVOR VAR DET FANTASTISK!! nu er vi kun et lille skridt fra at sove igennem.. XXXX

20130309-200358.jpg

mandag, februar 18, 2013

Pusleunderlag

Dagens sy-projekt var et pusleunderlag til pusletasken… Nogle steder er det altså rart at have sit eget med.
Underlaget er syet i 4 lag: forside, bagside, pladevat og et af de der tisseunderlag man ligger under lagenet.
Det bliver holdt sammen af en elastiksnor og en knap så der er styr på det i tasken.. Easy-peasy

20130218-133420.jpg

20130218-135122.jpg

Nyd dagen..

fredag, januar 11, 2013

Solskærm..

Har de sidste par dage fået syet en solskærm til Williams barnevogn, efter Mette Frejvalds mønster. Den er blevet super fin og er meget praktisk, også her om vinteren mod regn, blæst og slud.

20130111-161823.jpg

20130111-161910.jpg

Nyd dagen..

torsdag, oktober 18, 2012

Huhej hvor det går..

Pyhh, der er sandelig nok at se til når man får en lille ny i huset.. Ja ja jeg vidste jo godt lidt hvad jeg gik ind til, havde jo ligesom en i forvejen! Kan man virkelig godt glemme at faktisk er ret hårdt med sådan nogle babyer på bare de 3 år der er gået siden vi havde en sidst? (ja det tror jeg faktisk godt man kan ellers var der nok mange flere enebørn) . Da vi fik Daniel var han jo også det eneste barn og dermed også den der kunne få alt opmærksomheden, sådan er det jo bare ikke med nummer 2! Det gør det heller ikke bedre at William har været sådan en baby der bare har det allerbedst fastmonteret på sin mors arm, og at Daniel lige er inde i en periode hvor han er mini-teenager.. Pyhh blev der sagt!!
Men, og her sagt med chance for at jinkse det hele, så synes jeg faktisk det er begyndt at vende lidt.. William er begyndt at kunne ligge lidt selv på legetæppet

;

;

Han er ved at være ret god til barnevognen og jeg er de fleste nætter kun oppe 2 gange og give flaske (ja her i huset endte det altså med at være flasken der fungerede bedst). Daniel er de fleste dage lige knap så gnaven og er ved at være til at holde ud at være sammen med igen.

Begge børn er i seng mellem 19 og 20 (næsten) hver dag.. Så måske har jeg slet ikke noget at klage over, og måske overlever jeg alligevel også denne babyperiode..

Jeg er (så småt) begyndt få plads til en smule kreativt igen, så måske er der lys for enden af tunlen.. men huhej hvor det går, der er fart over feltet her i huset! Hvis du en dag ser mig komme hvirvlende forbi, så grib fat i mig.. jeg giver nok helt sikkert en kop kaffe..

Pyhhhh….

Side 1 af 212

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk