Pils verden

Månedsarkiv: februar 2016

mandag, februar 29, 2016

Klar parat campingstart..

I forbindelse med før nævnte opstart af campingsæson, er der igen blevet erhvervet nyanskaffelser og nødvendigheder. Sidste år fandt jeg ud af at det var nødvendigt med noget til opbevaring af vasketøj, elleres kom der hurtigt til at ligge vasketøj over det hele, og pladsen er jo trods alt lidt begrænset når man opholder sig i telt og campingvogn. Jeg har igen handlet hos Regovs.dk, her fandt jeg en fin vasketøjskurv, der oven i købet er nem at tage med hjem når weekend eller ferie er slut.

Jeg valgte også, efter sidste års mildt sagt meget våde påske, at bestille regnslag til mig selv, det er nemt lige at tage over sig, hvis man skal ud i en fart, men ikke gider at blive drivende våd. Jeg fandt det her, det er da samtidig lidt fint.

Der ud over bestilte jeg faktisk også noget, som slet ikke har noget med camping at gøre. Jeg fandt ud af at deres bælter blev bestilt efter lige præcis dine egne mål, det måtte jeg simpelthen have. Jeg synes ofte at det kan være rigtig svært at finde et bælte der sidder ordentligt, og som passer dine mål, men her får du lige nøjagtig det. Og det skal siges, nu har jeg også modtaget bæltet, det er det bedste jeg nogensinde har haft, det kan klart anbefales at købe sådan et.

Indlægget er sponseret

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk