Pils verden

Månedsarkiv: januar 2016

fredag, januar 29, 2016

Udlængsel..

Udlængslen river i mig, jeg synes at hele min krop skriger efter at komme ud, ud at opleve noget, ud i verden, ud i naturen, bare ud!

Sammen med foråret kommer også campingsæconen, vi er helt nye og grønne campister, vi havde vores første sæcon sidste år med en ældre brugt campingvogn. Inden vi fik set os om var sæconen ved at løbe ud, og vi bestemte os for at der her campingliv var bestemt noget for os. Vi solgte vognen og købte en nyere og større vogn. Glæder, glæder, glæder mig til at at åbne den nye sprøde sæcon med dette vidunder af en vogn, det må da snart blive marts.

Hen over vinteren, har vi også opgraderet udstyr og tilbehør til vores campingliv en hel del, jeg har blandt andet købt og bestilt denne kurv fra Reisenthel, som jeg tænkte kunne være rigtig praktisk når vi skulle frem og tilbage mellem vogn og hjem, der skal jo alligevel medbringes en del, særligt med mindre børn som vores er.

Jeg har faktisk også en folde ud toilettaske i samme mærke, som jeg er rigtig glad for. Den er utrolig praktisk at have med, både på camping, men også på mit job, hvor der ind imellem er rejseaktivitet. Jeg kunne rigtig godt bruge en ordentlig kuffert dog, så det må være det næste på min ønskeseddel, har blandt andet set på denne, som jeg synes er lidt smart, ekstra smart er det at man selv kan designe den og bestemme hvilket billede der er på.

Når jeg alligevel er i gang med ønskesedler, så kunne jeg også godt tænke mig en lækker, blød uldplaid, som den her

Jeg er en kæmpe frossenpind, og tænker at sådan en lækker plaid er måske lidt smartere at have til at ligge i sofaen, end at jeg hver aften slæber min store dyne derind. Plaiden ville også være rigtig fin at have med i campingvognen, hvor det til tider kan være lidt køligt i ydersæconerne. Alle varerne i indlægget er fundet hos Regovs.dk, kig endelig ind forbi, de har et bredt udvalg af rigtig mange fine ting.

Indlægget er sponseret

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk