Pils verden

Månedsarkiv: oktober 2015

søndag, oktober 25, 2015

Tandlægepriser..

I Danmark er det rigtig dyrt at gå til tandlæge, men der er også stor forskel på hvilken tandlæge man vælger. Selv om behandlingerne er nøjagtig de samme fra tandlæge til tandlæge, kan priserne svinge med mange hundrede kroner. Det samme gælder for kvaliteten af behandlingerne, det er altså ikke alle tandlæger der er lige gode, så man skal se sig godt for. Jeg stod for nylig og skulle skifte tandlæge, da jeg var utilfreds med den jeg havde, jeg googlede rundt og det er en jungle af tandlæger der kan være meget svær at overskue, og ikke mindst gennemskue.

Hos de5smil.dk er det en god oplevelse at gå til tandlæge, den gode oplevelse gør at du passer godt på dine tænder. Hos de5smil.dk mener de at det handler om god rådgivning og høj faglig ekpertise, ved akute behov de bestræber sig altid på at hjælpe inden for samme dag du ringer. Tandlægecenteret er specialister i kirugi, pardentose, æstestik og tandregulering, så de burde kunne klare et hvert behov eller problem der opstår med dine tænder. Deres priser er også yderst fornuftige, så alt i alt et rigtig godt valg af tandlæge hvis man står og skal have fat i sådan en.

 

søndag, oktober 25, 2015

Frokostordning..

På rigtig mange af de danske arbejdspladser har man kantiner hvor maden bestemt ikke er at skrive hjem om. Maden er kedelig og ensformig, smager slet ikke godt, det er ikke sundt og nærende og kvaliteten er helt i bund, det er ganske enkelt junk efter min mening. Hvis man skal udføre et ordentligt og krævende arbejde, er det dog meget meget vigtigt at man får noget ordentligt at spise og ernæringen er i orden. Det er der dog råd for nu til dags, hos Frokostplus.dk har man mulighed for at betille frokostordning til sig selv og sine kollegaer, dog minimum 10 kuverter og desuden skal ma befinde sig på et af de postnumre der står på siden. Der er flere forskellige menuer og sammensætninger man kan vælge i mellem, og de ser alle alle sammen meget lækre og appetitvækkende ud. Frokosten skulle gerne være et af højdepunkterne på dagen, her er maden sund og skulle efter sigende være velsmagende og varieret, så der kan blive tanket op på energi til efter frokost.

Hvis du har lyst til at læse mere om ordningen og firmaets muligheder, skulle du prøve at se her, måske er det noget for dig og dine kollegaer?

 

 

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk