Pils verden

Månedsarkiv: september 2015

onsdag, september 30, 2015

Udeleg..

Hjemme hos os elsker vi at være ude i det fri, både voksne og børn nyder udeliv og ikke mindst udeleg. Vi har en mindre legeplads og en fyldig vognpark i haven, og nu ønsker mine børn sig en sansegynge, det er efter min mening også et fantastisk redskab og legetøj til børn, da den både er til sjov, men også udvikler deres motoriske udvikling. Den kan bruges af alle aldre, så begge mine børn kan få gavn af den, man kan blot regulere højden på snoren. Der ud over kan den hænges op alle steder, så man kan også bruge den inde i stuen eller på værelset.

Hos sansegynge.dk kan man købe den originale sansegynge, og faktisk kan man også tilkøbe en pude der passer perfekt i størrelsen og fungerer som en madras at ligge på, så komforten er i top. Jeg tror jeg vil hænge vores sansegynge i et træ i haven, for man kan sagtens lege ude selv om det er vinter.. hvis man gynger udenfor får barnet frisk luft og vind i håret, det er da det bedste i verden. Sansegyngen ville være dn perfekte julegave hjemme hos os, hvis vi da kan vente så længe.

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk