Pils verden
onsdag, august 5, 2015

Afmæli..

Jeg har hen over sommeren strikket på en Afmæli til mig selv. Den er nu, i min sommerferie, endelig blevet færdig. Jeg har stirkket trøjen, hæklet klippekanter, klippet op til cardigan og strikket kanter til knapper. Cardiganen er strikket i 2 tråde højlandsuld og jeg synes selv at den er blevet ret fin.

<< Afmæli >>

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk