Pils verden

Månedsarkiv: august 2015

mandag, august 31, 2015

En lille pige i flade sko..

Jo ældre jeg er blevet, jo mere vanskelig og sippet er jeg blevet med mine sko, ja man kan måske nok gå så langt som til at sige at jeg er møg besværlig. Skoene skal ikke bare være pæne og smarte, de skal også være behagelige at gå i, af en god kvalitet og hvis jeg så også kan få dem til en fornuftig pris er det da heller ikke af vejen.

Hos ottoline-sko.dk har de et mærke der hedder FitFlop, de skulle efter sigende fantastiske. Det er en hybrid sko med en patenteret midtersål. Ikke nok med at komforten er i top, så bliver benene også tonet og trimmet, mens du går. De skulle være yderst behagelige at gå i , da de stød ledene udsættes for, reduceres med op til 17%.

Jeg har fundet et udgaver af skoene herunder, dem ville jeg gerne have hjem på min skohylde.På hjemmesiden findes selvfølgelig også en masse andre mærker, samt pleje og tilbehør til sko, så der skulle være lidt for enhver, de ud over er der fri fragt uanset ordrens størrelse, det er bestemt noget jeg synes om, se med her om der også findes noget der falder i din smag.

tirsdag, august 25, 2015

Ynglingsting..

Jeg eeeelsker ure, sådan som i virkelig rigtig meget! Synes aldrig helt at man kan få for mange, altså man skal jo have nogen der passer til alt det forskellige tøj man har, og om man går efter en fin, cassual eller sporty stil. Jeg ønsker mig blandt andet et Pulsar ur til min lille samling af ure, og har fundet op til flere rigtig fine udgaver hos Aveny.dk, prøv bare at se et par af mine favoritter her:

Er de ikke bare super fine? Jeg kan rigtig godt lide de lidt mere rå ure, men hvor de stadig er lidt feminine i udtrykket, det synes jeg disse to rammer rigtig fint.

Aveny er i det hele taget en rigtig fin hjemmeside, de har rigtig mange fine ting, både smykker og ure. Der ud over har Aveny faktisk også briller, så man kan næsten sige at de har samlet det hele under et tag. Jeg har fundet flere ting som jeg tror skal på min ønskeseddel til jul og fødselsdag. De har gratis fragt og 1-3 dages levering, det er bestemt noget jeg synes om. Prøv selv at kigge ind forbi hjemmesiden, og se om der ikke også er noget der falder i din smag.

tirsdag, august 25, 2015

Grillsæson…

Selv om sommeren er lige på nippet til at være slut, og efteråret lige om hjørnet, griller vi stadig hjemme hos os, det gør vi stort set hele året. Der er selvfølgelig forskel på, hvad det er vi kommer på grillen sommer og vinter, men grillet det bliver der. Hos tgk-shop kan du finde tilbehør til din Weber grill, og udstyr skal man jo aldrig gå ned på vel? Jeg kunne rigtig godt tænke mig en rist, hvor den midterste del kan tages op, og noget andet sætte i, det kunne for eksempel være en pande eller en wok. Lige som nedenstående sæt:

Det er grilludstyr med uendelige muligheder efter min mening, så det måtte gerne ende på min terrasse.

Hvis du trænger til en opgradering af dit grilludstyr, er hjemmesiden bestemt et besøg værd, som de skriver: der findes ikke noget bedre ens at eksperimentere med nyt tilbehør, når der skal grilles.. hvor har de ret. De har billige priser og et bredt udvalg af varer til både hus og have, ikke kun til grill. Der ud over er fragten også lav, så dette  er samtidig med til at holde den gode pris i bund, det kan vi lide.

torsdag, august 13, 2015

Efteråret er lige om hjørnet..

Selv om mange af os nok føler at sommeren var alt alt for kort, og måske aldrig rigtig kom helt i gang, er efteråret altså på vej. Når man nu ikke rigtig kan ændre på årstidernes komme eller vejret for den sags skyld, kan man jo lige så godt få det bedste ud af det. Jeg elsker for eksempel uldne trøjer, støvler og sneakers. Jeg har været inde hos Starfashion og tjekke deres udvalg inden for efterårsgarderoben ud, det er faktisk ganske meget fornuftigt hvis jeg skal sige det. Jeg faldt blandt andet over nedenstående to lækre varer, de må rigtig meget gerne ende i mit klædeskab her til efteråret.

Er de ikke bare fine? Måske skulle jeg gå ind og kigge efter et par støvler og en overgangs jakke, til det begynder at blive koldere, nu når jeg alligevel er i gang. Man kan også glæde andre ved at købe et gavekort, så kan de selv gå ind og købe lige det de ønsker sig, mulighederne er mange.. Gå selv ind og tjek mulighederne ud.

På hjemmesiden har de fri fragt, 1-2 dages levering og 14 dages returret, det er noget jeg kan lide, det er god service i mit hoved.

onsdag, august 5, 2015

Afmæli..

Jeg har hen over sommeren strikket på en Afmæli til mig selv. Den er nu, i min sommerferie, endelig blevet færdig. Jeg har stirkket trøjen, hæklet klippekanter, klippet op til cardigan og strikket kanter til knapper. Cardiganen er strikket i 2 tråde højlandsuld og jeg synes selv at den er blevet ret fin.

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk