Pils verden

Månedsarkiv: juli 2015

onsdag, juli 1, 2015

Nye lamper til en stor dreng..

Vores største dreng havde for en god uges tid siden fødselsdag.. 6 år blev han. Når man er så stor er det vist på tide at man får sig en større seng og opdatering af værelset. Han ønskede sig noget der var sejt, og fik blandt andet en køjeseng med skrivebord og det hele. Når man sidder ved et skrivebord skal der gerne lys til, så man kan se hvad man sidder og laver. I sengen synes jeg også det er rart med lys hvis man skal læse eller op om natten.. vi kan jo ikke have at han falder ned. Jeg synes at det kan være ret svært at finde lamper til større børn der ikke er for barnlige, det gider man nemlig ikke når man er 6 år.

Bekko har været så søde at sponsorere et par lamper til Daniels værelse, de er begge ret seje og Daniel er helt vild glad for dem. De kan klipses på rundt omkring og derfor flyttes efter behov.. det er sørme smart.

 

På hjemmesiden har de rigtig mange fine lamper til gode priser, og hvis vi selv skal have en ny lampe vil jeg helt klart kigge derinde igen.

Indlægget er sponseret, billeder, ord og meninger er helt mine egne.

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk