Pils verden
onsdag, juni 24, 2015

Afmæli

Jeg er, som så mange andre før mig, ved at strikke en Afmæli. Jeg strikker rundt og vil til sidst klippe den op og strikke kanter på til en cardigan.

Den strikkes i 2 tråde Højlandsuld og synes allerede at den ser meget lovende ud.

 

Jeg måtte trævle hele det ene ærme op den anden aften, fordi jeg havde glemt at skifte pinde efter ribben, så det går ikke så hurtigt som jeg kunne tænke mig.. øv! Jeg lyn-strikekr et nyt ærme så jeg kan komme igang med det mere spændende bærestykke.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk