Pils verden

Månedsarkiv: juni 2015

mandag, juni 29, 2015

Hvad leger piger med..

Jeg skal til fødselsdag hos en pige der fylder 6 år. Nu har jeg jo ikke ret meget forstand på hvad piger leger med idet jeg selv har 2 drenge, men på ønskesedlen står Monster High(??).. Så er gode råd jo dyre og man må gribe til den gode gamle ven google, det er sørme dukker.. som i monster dukker, intet mindre!  hos Billigleg.dk har jeg fundet dem i alverdens afskygninger, hver dukke “stammer” fra deres monster, Dracula, Franken Stein og så videre, de er alle meget kunstnerisk klædt på og smarte i håret.. det er skam ingen sag at være monster idag.

De har (heldigvis) også en masse andet legetøj på hjemmesiden og til alle aldre og begge køn. Jeg er nu altså noget mere på hjemmebane når vi kommer over i bolde, biler og udklædningstøj. Fandt også lidt udelegetøj til mine egne drenge, så håber vi bare at vi får brug for det her i vores forestående sommerferie.

Hjemmesiden har fri fragt over 1000 kr hvis du skulle have lyst til at handle stort ind, ellers er der mulighed for at besøge butikken i den virkelige verden, i Hals, hvor vi tilfældigvis ganske ofte kommer forbi. Kig selv ind forbi og tjek deres ret store udvalg.

mandag, juni 29, 2015

Smart i en fart..

Jeg er en pige der går ret MEGET op i mit hår, passer og plejer det med frisørbesøg, klip og farve. Jeg køber de gode plejeprodukter, og sover ind i mellem med hårkur i håret. Når håret så skal sættes, skal det også være nogle ordentlige produkter der skal bruges, de skal give hold, beskytte mod glattejern, føntørrer og ikke mindst solen. Jeg vil også gerne have lidt shine i mit hår, så man må sige at jeg har ikke så lidt krav til mine hårplejeprodukter.

Jeg køber ofte mine produkter flere steder på nettet, det er nemt og faktisk kan man ofte også finde dem billigere her end hos frisøren, og når man nu ved hvad man vil have er det en god løsning. Jeg har fundet et sted hvor de har den rigtige voks til gode priser

Voksen har de egenskaber jeg har brug for i en voks, så den bruger jeg.

HAIR 247 har ud over lige denne voks, også en hel masse andre mærker og produkter samt glattejern, børster og så videre, lige noget for en hår-nørd som mig. Siden har god service, fuld returret og gratis fragt, rigtig gode egenskaber i en webshop efter min mening.

torsdag, juni 25, 2015

Udeleg..

Sol og sommer ligger i den grad op til udeleg, men hjemme hos os er vi faktisk ret glade for at være ude på alle tider af året. Vi har et hav af cykler og køretøjer, gynger og så videre. Vi har også et mindre legehus, men det kunne bestemt godt trænge til en opgradering. Jeg er faldet over huset herunder

Det er da for lækkert! Det var sådan et jeg kunne tænke mig at indrette som et lille havehus til mig selv, med hems og det hele. Man skal selv samle og male huset, så det bliver lige som man ønsker det. Jeg har fundet det hos XL-byg, de har mange flere rigtig fine legehuse i lækkert kvalitetsmateriale, læs mere her og se om de har det du lige står og mangler. Husene kan leveres lige hjem til dig og på det hus jeg har set er der oven i købet fri fragt dog har det en levering på 5-6 uger, ellers er der også mulighed for at låne en trailer.

Jeg er sikker på at mine drenge ville blive lykkelige for at få sådan et hus i haven, det indbyder helt sikkert til mange gode stunder med sjov og leg i det fri.

onsdag, juni 24, 2015

Ud og se..

Synes at alderen ind i mellem trykker lidt her hos mig, tager mig selv i, gang på gang, at sidde og knibe øjnene sammen særligt mens jeg er på arbejde, så er det jo ikke så mærkeligt at jeg meget ofte har hovedpine. Jeg har ellers altid haft perfekt syn, men det kunne jo godt være at jeg bare skulle bide i det sure æble og få bestilt en tid til en synsprøve. Jeg har fundet et sted i Vejle, hvor jeg også arbejder, hvor man kan bestille en gratis synsprøve. Det ville jo være dejligt nemt og praktisk at jeg lige kunne rende derned i min frokostpause og få det ordnet. Måske det kunne ende med at jeg skulle have briller eller bare et par skærmbriller. Deres briller er forholdsvis billige, og de har ret fede designs og man burde nemt kunne finde en brille til enhver stil. Jeg er jo normalt solbrille pige og mener aldrig at man kan få solbriller nok, så mon ikke jeg også skulle kunne finde et par briller der passer til mig? De har butikker flere stede i landet, så det er bare med at komme afsted hvis du også kunne trænge til et tjek.

onsdag, juni 24, 2015

Afmæli

Jeg er, som så mange andre før mig, ved at strikke en Afmæli. Jeg strikker rundt og vil til sidst klippe den op og strikke kanter på til en cardigan.

Den strikkes i 2 tråde Højlandsuld og synes allerede at den ser meget lovende ud.

 

Jeg måtte trævle hele det ene ærme op den anden aften, fordi jeg havde glemt at skifte pinde efter ribben, så det går ikke så hurtigt som jeg kunne tænke mig.. øv! Jeg lyn-strikekr et nyt ærme så jeg kan komme igang med det mere spændende bærestykke.

Side 1 af 212

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk