Pils verden

Månedsarkiv: maj 2015

onsdag, maj 27, 2015

Styr på formerne..

Nu hvor sommersæsonen kommer (i næste uge), skal sommerkjolerne findes frem. Hvis man lige som jeg har lidt ekstra på sidebenene, kan man måske synes at sommerkjoler ikke er så flaterende, men det er der råd for: shapewear! Det kan uden betale sig at invistere i lidt af hvert inden for shapewear, hvis man skal have styr på formerne under sommertøjet eller måske festkjolerne. Det er en kæmpe jungle inden for dette område, så man skal på forhånd sætte sig lidt ind i hvad det er man har behov for.

Jeg har været inde på hjemmesiden trydeandres.dk og tjekke deres udvalg ud, og det er ganske fornuftigt. Se nu bare her:

Så bliver formerne holdt på plads og samtidig synes jeg at det er rigtig pænt, hvilket jeg synes er ret vigtigt. “Shape” serien kommer i flere forskellige farvetemaer, priserne er også ganske fornuftige så der er lidt for enhver smag.

Der er på hjemmesiden hurtig levering, fri fragt og retur, hvilket jeg vist før har nævt er rigtig god service efter min mening. Kig selv ind forbi og se om der skulle være noget der frister.

Det skal for en god ordens skyld nævnes at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

søndag, maj 24, 2015

Smarte unger..

Når nu jeg mener at jeg trænger til nyt sommertøj, så gør børnene det jo rent faktisk også. De kære drenge vokser som fik de penge for det. Daniel er især begyndt at gå op i sit tøj, han vil meget gerne være sej og smart, det forstår man jo egentlig godt. Jeg har været inde og kigge hos littlepieces, her kan man købe smart tøj til både piger og drenge.

Jeg faldt over et sæt som jeg er sikker på at Daniel ville elske, han ville nok mene at han var noget rå hvis han fik det på.

Jeg synes det er ret fedt, og ville ønske at man kunne få bukserne i hans mors størrelse.

Hvis man i stedet har en lille pige derhjemme, eller måske bare kender en, kan kan få så søde børnekjoler. Hvis jeg havde en pige, skulle hun helt sikkert have denne her:

Den er da bare så fin.

Hjemmesiden har fri fragt og fri retur, det kan jeg rigtig godt lide, det er meget fin service i mine øjne. Priserne er også rigtig fornuftige og her kan de fleste være med.

Kig selv forbi og se om der er noget fint sommertøj der frister dig til dine unger.

lørdag, maj 23, 2015

Sommerens nye klæder..

Når nu sommeren rigtig melder sin ankomst.. liiiiige om et øjeblik (jo den gør!).. så skal sommertøjet støves af. Lette luftige kjoler, nederdele og toppe, evt med et par trekvart leggins til, sådan har jeg det bedst om sommeren. Jeg tænker at garderoben skal fornyes lidt til sommersæsonen, har været forbi bydehn og tjekke deres udvalg ud, klik her og kig med.

Maxikjoler et must for mig om sommeren, der fandt jeg dette gode bud på sommerens kjole, den er da så pæn:

Den er ret fin synes jeg, den kunne også bruges til efteråret med en cardigan og et par kernelæderstøvler.

Jeg er ret lun på det tværstribede lidt maritime look for tiden, der ville denne fine kjole passe rigtig fin med et par leggins, den ser tilmed ud til at være rar at have på.

De har flere rigtig fine ting til min ønskeseddel, hvis varmen ikke kommer og vi i stedet får en våd sommer, mod al forventning 7-9-13, kan man såmænd også finde pæne regnfrakker og gummistøvler, noget jeg ellers tit synes er ret grimt.

Kig selv forbi og se om der er noget der frister dig, der er endda udsalg lige nu, det er da ikke helt dårligt.

 

 

fredag, maj 22, 2015

Madpakke #6

Idag består frokosten af:

 

Grønt, ostehaps, pølsehorn med ketchup og kartoffelsalat.

fredag, maj 22, 2015

Sommer længsler..

Min ældste søn spurgte igår om vi ikke snart skulle til læge, er du syg da spurgte jeg, der blev svaret: nej, men man skal jo have sådan et stik hvis man skal ud og rejse, og det vil jeg gerne snart.

Jeg længes også SÅ meget efter sol og varme, jeg er sådan et menneske der bare fungerer bedst om sommeren. Jeg er meget forfrossen, og mit humør bliver også helt klart påvirket af lys og varme.

Jeg drømmer om at rejse til de varme lande, nyde sol og sommer, hygge mig med mine 3 drenge og slappe af.. Åh hvor ville det være fantastisk!

Jeg har smug kigget på billige rejser, bliver lokket af de skønne billeder med strand, palmer og vand. Fremmede kulturer og nye oplevelser er sundt og lærerigt for enhver, det er jeg sikker på.

En tur til Thailand måske?

Smukke strande og blåt vand.. man bliver aldrig træt af at rejse.

Hvis man skal købe flybillet er det en god ide at tjekke ticket to travels hjemmeside ud, de samarbejder med over 350 flyselskaber og sammenligner priserne, så man dermed er sikret den billigste pris til destinationen.

Så er det da bare med at komme afsted.

Side 1 af 212

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk