Pils verden

Månedsarkiv: marts 2015

mandag, marts 23, 2015

Modedyr..

Hjemmehos os bor der jo to små drenge. Den ældste, Daniel, er ved at være så stor at han er begyndt at være meget bevidst om hvilket tøj han har på og hvad der passer sig til bestemte lejligheder. Et rigtig lille modedyr af en lækkermås, det er hvad han er.

Daniel kan godt lide jeans, så synes han er rigtig smart og at han ser godt ud. Jeg har været ved at kigge lidt på udvalget af jeans til mindre drenge og har været forbi funkylittlemonkey.dk, her har de et bredt udvalg at smart og sejt tøj derville falde i mit lille modedyrs smag. Jeg er især faldet over tøjet de har fra Levis, som jeg selv var ret stor fan af som yngre, sådan et par Levis bukser er da bare for seje! Et sæt som det herunder og Daniel ville være den smarteste dreng på legepladsen.

 

At mærket tilmed også er af en god og robust kvalitet, er helt bestemt en fordel, når det nu trods alt har med små drenge at gøre.

Kig ind og se om der også er noget der frister dig.

Det skal for en god ordens skyld nævnes at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

 

 

 

 

 

torsdag, marts 19, 2015

Lys i pæren

Hjemme hos os har vi rigtig mange lamper. I køkkenet har vi loft til kip og en hel masse indbygningsspots i hele loftet, dette gælder også på badeværelserne og så kommer jo alle de almindelige lamper. Jeg synes at vi har et stort problem med at pærerne springer alt for hurtigt, og det er forholdsvis dyrt at gå og skifte pærerne hele tiden. Det er også ret dyrt i strøm med alle de pærer, så jeg er på jagt efter billigere og bedere pærer.

Jeg har kigget efter sparepærer og har blandt andet været inde hos lysmesteren.dk, her har de sprepærer til fornuftige penge, så jeg overvejer om vi ikke skal til at skifte nogen af alle de pærer til en billigere løsning både for miljøet og vores pengepung.

 

Man kan faktisk også købe lamper derinde, og der er op til flere af vores der godt kunne trænge til en udskiftning, måske man skulle ordne det hele på en gang, så er der styr på det.

Kig selv ind og se om du også skal overveje at skifte pærerne derhjemme, der er faktisk en del at spare bare på strømmen.

Det skal for en god ordens skyld nævnes at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

torsdag, marts 19, 2015

Haveliv..

Havesæsonen står lige for døren. Man er så småt begyndt at kunne tilbringe noget tid uden for, og haven trænger efterhånden meget kraftigt til en opstramning, den er begyndt at se noget streng ud. Vores havemøbler trænger også til en udskiftning, et par af stolene er ikke længere helt sikre at sidde i og de sidste er på vej i samme retning. Derfor har jeg været lidt på udkig efter hvad vi så kunne tænke os. Det skal selvfølgelig være funktionelt, men også stort set vedligeholdelsesfrit, pænt og helst ikke alt for dyrt, men stadig en god kvalitet.

Junglen inden for havemøbler er jo kæmpestor, jeg har blandt andet kigget på nettet hos Havemøbelland, der har de et tilpas stort udvalg, og lige nu har de faktisk forårsudsalg samt halv pris på fragten. Fragten er derudover gratis ved køb over 6000 .. se DET er jo ren win-win! Se mere her

Jeg har fundet noget jeg godt kunne tænke mig, og som passer til vores behov. Se mine fund her:

Hvis i står og mangler havemøbler eller måske et partytelt eller pavillon, er siden helt bestemt et besøg værd.

Det skal for en god ordens skyld nævnes at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

 

 

onsdag, marts 18, 2015

Sid godt

Jeg sidder ned hele dagen på mit job, sådan er mit arbejde bare nød til at være. Jeg er ingeniør og mit arbejde ved computeren er svært at udføre stående i hvert tilfælde for mig. Jeg døjer oven i købet med smerter i ryg og læn, hvilket ikke gør tingene bedere. Derfor er det meget vigtigt for mig at have en ordentlig stol. Jeg har været ved at tjekke udvalget af stole ud on-line, på istol.dk har de et tilpas stort udvalg af profesionelle kontorstole. De har der ud over fri fragt 14 dages prøvetid og fri returnering, hvilket efter min mening er en stor fordel. Jeg har fundet en stol jeg mener passer lige til mine behov, kontorstolen er en kombination af høj ergonomisk ydeevne med optimal støtte, der minimerer presset på kroppen og maksimal komfort med mulighed for stor individuel tilpasning, så den er nem at indstille så den udfylder mine krav og ønsker.

Se stolen som nu er røget på min ønskeseddel lige her:

Gå selv ind forbi og se om de også har noget der opfylder dine ønsker og krav.

Det skal for en god ordens skyld nævnes at indlægget er sponseret, ord og meninger er dog mine egne.

tirsdag, marts 17, 2015

Overspringshandling..

Selv om vinteren (forhåbentlig) er ved at være ovre, har jeg alligevel liiige nået at strikke endnu en hue. Det er så dejligt nemt og ukompliceret at strikke huer, og også en god måde at få brugt nogle rester på.

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk