Pils verden
torsdag, februar 19, 2015

Øv!

Jeg gik og troede at jeg skulle have en ny, vamset, lækker og lun poncho på her sidst på ugen, men sådan skulle det ikke gå..

Først løb jeg tør for garn, så var ponchoen oven i købet også lidt smal og meget fast i det.. på den igen.. jeg strikker på en større pind (til trods for at jeg allerede havde lavet en strikkeprøve), og køber mere garn.. Øv!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk