Pils verden
fredag, december 14, 2012

Tapethuset..

Tapeter er igen blev rigtigt populært når det kommer til indretningen af hjemmet, det kan pifte en ellers lidt kedelig væg op eller bruges i stedet for et maleri. Der findes et hav af forskellige, farverige tapeter som kan sætte et unikt præg på hjemmet. tapethuset har Danmarks største udvalg indenfor kvalitets tapeter og mange går på jagt i butikkens tapetbibliotek i kælderen i Aarhus, som rummer cirka 300 forskellige tapetbøger. På tapethuset.dk finder du også et stort udvalg af forskellige flotte og smarte tapeter til hjemmet. Så hvad enden du leder efter tapet til børneværelset, stuen, køkkenet eller lignende kan du finde et bredt udvalg hos Tapethuset.dk.

Jeg synes det kan være rigtig svært at vælge hvilket tapet der er det rigtige og passer bedst til ens hjem, men jeg hælder nok lidt til fototapeterne.. synes det ser rigtig fedt ud når en enkelt stor væg i f.eks stuen er tapetseret med fototapet. Man kunne også vælge at bruge det i børneværelset og få et rigtig fint resultat derinde.

Disse 2 tapeter herunder er mine favoritter, klik ind og se hvilke der er dine..

Indlægget er sponseret, men meningerne er mine egne.

Hav en skøn weekend..

One thought on “Tapethuset..

  1. jeg kender godt tapethusets butik, men jeg var ikke klar over at de har en webshop. Det gør det hele lidt nemmere, så behøver jeg ikke tage turen til Århus næste gang :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk