Pils verden
onsdag, december 12, 2012

Overlocker in the house..

Jeg har fødselsdag på fredag, og da jeg havde familien til fødselsdag-boller-og-lagkage i søndags, var jeg så heldig at mine forældre havde en overlocker med til mig.. Hvor lækkert er det lige?

Vidunderet er rigtig fint og magen til min mors, så jeg kender den godt lidt da jeg har lånt hendes nogen gange. Nu er det jeg vil høre om der er nogen gode råd, tips eller tricks der er gode at have når man bruger sådan en?

Sig frem piger..

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk