Pils verden
tirsdag, december 11, 2012

Lækker hue ala Nørgaard..

Jeg har strikket mig en ny hue, dem kan man vel aldrig få for mange af.. Huen jeg har strikket kom som et strikkekit fra hende her, tror nu jeg skal have gang i nogle flere i andre farvekombinationer, for den er da så fin og lækker, og der er blevet udtrykt ønske om mindst en mere. og så er den så dejlig nem at strikke;-)

20121211-161258.jpg

Undskylder det utroligt dårlige mobilbillede..

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk