Pils verden
tirsdag, november 20, 2012

Jeg ønsker mig..

Lige om lidt rammer vi december (jo jo, den er god nok!!), og i december kommer som bekendt årets anden vigtigste højtid.. JULEAFTEN, derudover kommer også den vigtigste.. MIN FØDSELSDAG!!! Begge noget der indbyder en lille smule til gaver, jeg er egentlig en taknemmelig modtager, bliver glad for mine gaver, og kan glæde mig over dem længe, længe ind i det nye år og nogle endda længere end det. Men derfor kan man jo godt lave en bette ønskeseddel kan man ikke?

Her er et lille udpluk af hvad jeg ønsker mig i år, stort som småt:

Øreringe fra Redbird

Dem her

Eller dem her

Overlocker

Halskæde Bahne

et ur her fra

Kahler vase, denne model eller grøn eller blå, lille eller mellem størrelse

Strygejern

Brødrister

Stofsaks

Patchworklineal, kniv og underlag

Hjemmestrik

 

HAV EN GOD AFTEN..

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk