Pils verden
onsdag, juli 18, 2012

Nussedyr..

Der er gået lidt ferie og barsel i den herhjemme,

men lidt kreativt er det alligevel blevet til.. og da baby kommer i næste uge synes jeg jeg vil starte ud med at vise det lille nussedyr jeg lige har færdiggjort til ham idag.

Selve hovedet er lavet efter Tusindfryds meget fine bog og et lille puslingekit hun har foræret mig, resten er fri fantasi.

HAV EN FORTSAT DEJLIG DAG..

One thought on “Nussedyr..

  1. Den er herre nuser..- hvis du har lyst til at deltage i min give away hvor du kan vinde de fine elefantstoffer – så smut forbi min nye blogside og tilmeld dig…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk