Pils verden
onsdag, august 3, 2011

HJÆLP!! … Gran Canaria…

Nu har vejret ikke helt været som vi kunne have ønsket os i vores ferie..
så vi er begyndt at tænke lidt på ferie til vinter.
Her er vi stødt på Gran Canaria.. nogen der har gode/dårlige erfaringer med øen?
Er der ikke noget med at der er stor forskel på vejret på øen forskellige lokationer?
Vi vil jo helst hen hvor vejret er godt, solen skinner og det ikke blæser for meget.. det skal bare være dejligt VARMT:-)
Gode råd om steder der er værd at besøge, udflugter osv. modtages også med kyshånd..

På forhånd tak for hjælpen blogland!!
NYD DAGEN..

9 thoughts on “HJÆLP!! … Gran Canaria…

 1. Hej..
  Jeg har været der en del gange, også på Tenerife. Jeg vil klart anbefale jer at bo syd på, PortoRico – eller nogle af småbyerne der nede. Det er en god ide at købe 'turen går til..' fordi der er så mange turiststeder og ting man kan se på øen. Man kan også sejle væk fra øen på udflugt..
  Jeg husker særligt en ubådstur i en gul ubåd som ret fest. Ellers synes jeg en tur til Tedje (vulkan toppen) er ret sjovt, det kan være nødvendigt med lange bulser her..
  Hilsen Helle

 2. Du skal til Puerto Rico! :)

  Jeg har været på hotellet Altamar 4 gange og sidste gang var vi i Arguineguin på et skønt hotel.. men som så er lidt mere væk fra bylivet.

  Deres dyrepark skal man helt klart opleve.. nu har jeg jo oplevet den 5 gange… både før og efter de havde brand der nede.. og siden sidst jeg var der har de fået delefiner :)

 3. Jeg var på Tenerife i februar og det var skønt! Solen skinnede men der var altså kun ca 15-18 grader! Men det er da også dejligt med den temperatur når det både sneer og blæser hjemme i lille DK!

 4. Tenerife i vinterferien er fin. Bo på den sydlige del af øen. Vi havde en enkelt dag med støv-blæst. Vandet er ikke varmt på denne årstid, men solen skinner, ca 20-25 grader. Der er papagøje park med shows og Teide (spaniens højeste bjerg)

 5. Det kan man sagtens, det gør mine svigerforældre hvert eneste år.. Jeg har altid været der i december.
  Knus Helle

 6. Hotel Jardin del sol, Playa del Ingles på Gran canaria – der har jeg været, det var et dejligt hotel, men jeg kan bedre li' Tenerife, hvor jeg har boet i Los Gigantes.
  Lån bogen Turen går til og find ud af, hvad I bedst kan li', for det er ikke sikkert, du synes stedet er godt, fordi jeg eller en anden gør – men det er jo altid dejligt at høre andres mening, hvis man er i vildrede. Vi har været der i henholdsvis april og oktober, hvor der begge gange var dejlig sommervejr og alligevel ikke alt for varmt.

 7. Hej igen – jeg kom til at tænke på, at du har jo et barn, som formodentlig skal med på ferie og det har jo også indflydelse på, hvad man skal vælge. Da vi var på Gran Canaria mødte vi en, jeg kender, de boede på et sted, som var anbefalet for familier med børn – prøv at gå ind på StarTour,de har nogle rigtig gode beskrivelser af byerne og henvisninger til steder alt efter, hvad man ønsker af sin ferie.

 8. Har først set din side nu, da vi selv skal afsted til Gran Canaria for 3. år og til samme sted. Vi har selv børn og det er simpelthen fantastisk på Parque christobal lidt udenfor Playa del inglais – men i gåafstand til stranden (ca. 2 km) men der går også shuttlebus hele dagen. De har små huse til hver familie, to pools områder og en fantastisk restaurant med kæmpe ta selv bord til morgen, middag og aftensmad. De har forskellige temaer i løbet af ugen. Vi har kun prøvet halv pension med hopper på helpension i år. Det er utrolig rent og lækkert der dog ikke opvarmet pools. Vi rejser med Apollo. Har forsøgt selv at booke via nettet ophold og fly, men rejsebureauerne sætter sig på de fleste huse, så det er næste umuligt. Prøv det hvis I ikke allerede har fundet et sted eller prøv det bare næste gang!;-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk