Pils verden
onsdag, juli 7, 2010

Ny kage..

Så er der nye billeder af den seneste kage. Synes godt nok den drillede lidt, mmf´en lavede folder og revnede… hmmm! men den blev da færdig og resultatet blev ok, så håber jeg bare at dem der skal spise den bliver tilfredse.

Indhold: 2 svampede chokoladekagebunde, 1 mazarinkagebund, jordbærmousse og friske jordbær, tobleronecreme.
Nu tror jeg hellere jeg snart må finde på noget nyt pynt til mine kager, synes de begynder at blive lidt ens.. måske jeg snart skal begynde at modellere lidt..

One thought on “Ny kage..

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Facebook

Bloglovin

Follow on Bloglovin

Antal besøgende

Om mig..

Jeg er en pige fra 78, hedder i virkeligheden Berit, bor i Horsens med min dejlige kæreste Ole, vi har sønnerne Daniel fra juni 09 og William fra juli 12. Multiblogger og multikunstner, er til liberty, kernelæder og hjemmestrik og så øver jeg mig i at sy.. Dagdrømmer, fintænker og arbejder som ingeniør. Her skriver jeg om godt og blandet og lige hvad der falder mig ind.

Mailadresse

fristed@live.dk